porodica

Mladi su doživeli težak gubitak, a svi su uspešni: Evo gde su danas i čime se bave deca Milorada Mandića Mande

0

Jedan od omiljenih glumaca na našim prostorima ostavio je iza sebe četvoro dece, kojima bi se danas ponosio

Milorad Mandić Manda rođen je na današnji dan 3. maja 1961. godine
Milorad Mandić Manda rođen je na današnji dan 3. maja 1961. godinefoto: Zorana Jevtić

Milorad Mandić Manda, jedan od omiljenih glumaca na našim prostorima, danas bi proslavio 63. rođendan.


Čuveni glumac, miljenik publike i umetnik koji je odigrao neke od nezaboravnih uloga u pozorištu, na televiziji i na filmu, preminuo je 15. juna 2016. godine na sceni, tokom pretpremijere predstave "Petar Pan" u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić", od posledica srčanog udara.


Obožavani Manda ostavio je iza sebe veliku porodicu. U prvom braku, sa Ksenijom Sonjom Burzan, dobio je Marka, Mariju i Filipa, a zatim je sa svojom drugom suprugom i poznatom glumicom Anastasijom Anjom Mandić dobio i sina Andriju.

Naslednici čuvenog glumca nisu, kao što ni on nije bio, ljubitelji eksponiranja u medijima, pa o njihovim privatnim životima verovatno nećete čitati u tabloidima, a mnogi ne znaju da su oni naslednili umetničku crtu svog slavnog oca.

 


Marija Mandić, jedina glumčeva ćerka, bavi se slikarstvom i digitalnom fotografijom, a u njenoj biografiji na platformi IMDb stoji da je bila deo umetničkog tima u filmovima "Nož u leđa: Stakleni luk", "Prvo predskazanje", "Povratak na Sajlent hil" i "Tarot, kao i da je bila umetnička direktorka u seriji "Tajne vinove loze".


Njen brat Filip je, takođe, u svetu filmova i serija – kao glumca smo ga videli u u ulozi Baneta u seriji "Tajne vinove loze", bio je menadžer produkcije u istoj seriji i snimanju filmova "Toma" i "Čuvari formule", karijeru je počeo kao asistent produkcije u seriji "Žigosani u reketu".


Marko Mandić je producent u jednoj producentskoj kući, a ima veliko iskustvo u oblasti marketinga i brojna priznanja za svoj rad. On je, inače, od 2021. u braku s poznatom influenserkom Tijanom Mandić, poznatijom kao Flawless Mess, s kojom ima ćerku.

 


Najmlađe dete Milorada Mandića Mande je Andrija, kog je glumac dobio u braku s Anjom Mandić, a mlad je doživeo nezamislimo težak udarac – bio je u gledalištu u trenutku kada je njegov otac doživeo srčani udar.


– Bila sam jako uplašena kad sam shvatila da moram od tog trenutka sve sama sa sinom. On je bio sa mnom u publici kada je Manda doživeo srčani udar i sve je video. Tako da sam imala dupli zadatak – da nađemo moj kolosek i uporedo da pratim Andriju – ispričala je Anja svojevremeno u emisiji "Balkanskom ulilcom".


Kako ona ističe, često vidi pokojnog supruga u njihovom nasledniku.

 

Milorad i Anastasija Mandić zajedno su dobili sina Andriju
Milorad i Anastasija Mandić zajedno su dobili sina Andrijufoto: Damir Dervišagić

Rekla bih da ima dosta Miloradovih osobina. Ume vrlo dobro da sluša sagovornika, mnogo se raduje tuđem uspehu i šali se na svoj račun. I, naravno, sad je u fazi da nekad voli da govorim o njemu, a nekad ne. Uvek me zasmejava ako oseti da sam napeta. I zna da podrži svoje bliske – rekla je jednom prilikom glumica za magazin Gloria.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anegdota s Mandom

 

makonda-tracker