zavodnica

I njegovo srce je SLOMILA: Adrijana Lima ostavila dečka na veoma surov način! (FOTO)

1
Adrijana Lima ozbiljno je povredila bejzbol igrača Meta Harvija, koji je zbog nje propustio meč svog tima u subotu, zbog čega je suspendovan.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, bivša srpska snajka slomila je Harvijevo srce, pošto je 2. maja on video njene fotografije kako odlazi sa jedne žurke u društvu bivšeg dečka, igrača američkog fudbala Džulijana Edelmana.

 

Njih dvoje raskinuli su pre nekoliko meseci, ali po slikama bi se reklo da su se ponovo zbližili. To su potvrdili i izvori koji su ih videli kako razmenjuju nežnosti na žurki, a šta se desilo nakon što su seli u limuzinu i odvezli se u nepoznatom pravcu, možemo samo da pretpostavimo.

 

Ona NIJE eksperimentisala svojim izgledom, a opet su svi pogledi bili uprti u nju: Evo zašto je Adrijana Lima bila PRAVA ZVEZDA Met Gale! (FOTO)

 

Njihove fotografije pojavile su se sutradan u medijima, a Harvi je zbog toga bio u očaju, a da stvar bude još gora po njega, Adrijana je te večeri prestala da ga prati na Instagramu.

 

foto: Profimedia

 

Uhvaćeni tokom strasnog poljupca: Istina je - Adrijana Lima i ON su zaista zajedno! (FOTO)

 

Naime, on je verovao da su on i Lima u vezi, ali čini se da je ona na to gledala kao na na neozbiljnu romansu. Zbog toga je pao u depresiju, i imao veliki kiks na meču Njujork Metsa za koje igra. Posle nekoliko dana viđen je u istom noćnom klubu gde su bili Adrijana i Edelman, gde se napio u pokušaju da je zaboravi.

 

Ali, ona ga je pozvala narednog dana. Nije poznato o čemu su razgovarali, ali prijatelji kažu da ga je to još više uznemirilo. Zbog toga je propustio meč, a trenerima je rekao da ima migrenu. Čelni ljudi kluba su otkrili da je lagao, pa su ga suspendovali.

 

 

makonda-tracker