Trostruka rođendanska proslava

Neda Ukraden: Iznenadila sam unučiće

0
Legendarna pevačica Neda Ukraden kaže da, osim u uspešnoj karijeri i poslovnim poduhvatima, uživa i u ulozi srećne bake troje mališana, otkriva detalje sa proslave koja je dugo pripremana i kako vidi svoje mezimce i njihove talente.

 

O unucima govori sa mnogo ljubavi i ponosa...

 

foto: Vladimir Šporčić

Kada se vrate iz vrtića, sve slobodno vreme provodim s njima. Sutra ih, na primer, vodim na koncert i koristim svaku priliku da budemo zajedno", ističe Neda i dodaje da je veoma srećna kada vidi koliko je pesma postala sastavni deo njihovog života.

O unucima govori sa mnogo ljubavi i ponosa, a raduje je što kod svakog od njih primećuje određene talente.

Oni su tri različite individue, vrlo su muzikalni, radoznali i živahni. Devojčice su beskrajno različite i drugačije: Aleksandra voli štikle, šminku, kinđurenje, a Nedi više prija da crta, piše i odlično zna pesmice. Kod nas se stalno ori muzika i idu neki spotovi", veselo ističe pevačica koja i dalje pravi važne pomake u svojoj karijeri poput koncertne turneje u Australiji, a nedavno je objavila i novi album.

Ulogu bake ostavlja za sobom kada izađe na scenu, mada joj svi zavide na izgledu upravo zbog činjenice da kod kuće ima troje unučića.

 

Neda Ukraden o braku svoje ćerke: Ne želim da je gledam nesrećnu, pristojan razvod je daleko bolji od suza!

Neprijatno mi je kada me pitaju o mom izgledu. Sticajem srećnih okolnosti postala sam baka, ali to je moja privatna stvar. Za javnost ja sam i dalje jedna normalna pevačica koja se trudi da brine o svom izgledu i bude u fit formi zbog publike.

 

Uvek vodim računa o svojoj liniji, garderobi i na prvom mestu zdravlju", kaže Neda i potom počinje da se priseća nedavnih koncerata u Australiji, za koje kaže da su predstavljali pun pogodak.

Turneja je bila novogodišnja i fantastično je prošla, a obuhvatala je čak šest nastupa u šest gradova. Koncerti su bili dobro posećeni i uspešni, ali sve je to zaista naporno. Tamo je temperatura čak 47 stepeni i vlada nesnosna vrućina. Onda me je ovde sačekao minus, što je takođe bio pravi šok", kaže na kraju Neda.

 

makonda-tracker