Trostruka rođendanska proslava

Neda Ukraden: Iznenadila sam unučiće

0
Legendarna pevačica Neda Ukraden kaže da, osim u uspešnoj karijeri i poslovnim poduhvatima, uživa i u ulozi srećne bake troje mališana, otkriva detalje sa proslave koja je dugo pripremana i kako vidi svoje mezimce i njihove talente.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Ništa ne oplemeni osobu kao roditeljstvo, uživanje u podizanju dece i njihovom odrastanju. A kada sinovi i ćerke odrastu i roditeljima podare unučiće, bake i deke kažu da je to još veća sreća. Pevačica Neda Ukraden (66) spoznala je obe radosti. Svoje dete izvela je na pravi put, a danas gleda kako da maksimalno razmazi troje unučića.

 

Neda Ukraden progovorila o strašnoj tragediji: Doživela sam kompletnu katastrofu, mojoj porodici i meni se sve srušilo!

 

Ćerka Jelena i zet Predrag podarili su joj dve bliznakinje, Aleksandru i Nedu koje su rođene pre pet godina, a pre tri i unuka Dušana. S obzirom na to da sve troje slave divan dan sa tek nekoliko dana razmaka, njihovi roditelji i baka rešili su da ove godine Aleksandri, Nedi i Dušanu organizuje zajedničku rođendansku zabavu. Bio je to pun pogodak, ako je suditi po mnoštvu dece i razigranoj atmosferi kakva je vladala u igraonici u kojoj je proslava održana.

Mi uvek jedva čekamo taj datum. U kući je sve već mesec dana unapred podređeno rođendanu i samo se o tome priča", kaže ponosna baka koja je mesec dana bila u Australiji, a kada se vratila u Beograd, brojali su sitno do proslave.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

 

 

Neda nastoji da sa unucima provodi što više vremena...

 

foto: Vladimir Šporčić

Oni se tome raduju, posebno devojčice, a donela sam im pregršt raznih poklona. Bilo je dosta uzbuđenja oko odabira garderobe, šta će se obući za žurku u vrtiću, a šta na proslavi...

 

To nam je bila divna prilika da se svi okupimo i obeležimo dan kad su se rodili", ističe Neda i objašnjava da im je poklonila interesantne suvenire, budući da skoro sve ostalo već imaju.

Ja živim s njima, jako ih dobro poznajem i znam šta imaju a šta ne, mada im malo toga nedostaje. Htela sam da im donesem suvenire i neke poklone koji asociraju na Australiju, neke fine tanjiriće, šoljice, čaše i oni su se tome obradovali", kaže pevačica.

Iako je u sedmoj deceniji ona je jedna od najseksepilnijih pevačica na našoj estradi: Ovako je Neda Ukraden izgledala pre 27 godina (FOTO)

 

Rođendansku proslavu obeležilo je i jedno posebno iznenađenje ponosne bake. Naime, Neda je snimila novu rođendansku pesmu za svoje mališane, što je pored gomile poklona bilo kao šlag na torti darova.

Kad god slušamo rođendanske pesme, nikad ne možemo da se usaglasimo oko svega, ili su za dečake ili za devojčice, pa sam rešila da uzmem stvar u svoje ruke – snimila sam i otpevala jednu koja je njima troma namenjena. Izuzetno im se svidela, a Aleksandra ju je već naučila napamet. Stalno je pevuše, a posebno im se dopada deo dok Dule tortu gleda", zadovoljno kaže umetnica.

Neda nastoji da sa unucima provodi što više vremena i mnogo su joj nedostajali dok je bila na australijskoj turneji. Kaže da su za to vreme naučili da skijaju.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

 

 

O unucima govori sa mnogo ljubavi i ponosa...

 

foto: Vladimir Šporčić

Kada se vrate iz vrtića, sve slobodno vreme provodim s njima. Sutra ih, na primer, vodim na koncert i koristim svaku priliku da budemo zajedno", ističe Neda i dodaje da je veoma srećna kada vidi koliko je pesma postala sastavni deo njihovog života.

O unucima govori sa mnogo ljubavi i ponosa, a raduje je što kod svakog od njih primećuje određene talente.

Oni su tri različite individue, vrlo su muzikalni, radoznali i živahni. Devojčice su beskrajno različite i drugačije: Aleksandra voli štikle, šminku, kinđurenje, a Nedi više prija da crta, piše i odlično zna pesmice. Kod nas se stalno ori muzika i idu neki spotovi", veselo ističe pevačica koja i dalje pravi važne pomake u svojoj karijeri poput koncertne turneje u Australiji, a nedavno je objavila i novi album.

Ulogu bake ostavlja za sobom kada izađe na scenu, mada joj svi zavide na izgledu upravo zbog činjenice da kod kuće ima troje unučića.

 

Neda Ukraden o braku svoje ćerke: Ne želim da je gledam nesrećnu, pristojan razvod je daleko bolji od suza!

Neprijatno mi je kada me pitaju o mom izgledu. Sticajem srećnih okolnosti postala sam baka, ali to je moja privatna stvar. Za javnost ja sam i dalje jedna normalna pevačica koja se trudi da brine o svom izgledu i bude u fit formi zbog publike.

 

Uvek vodim računa o svojoj liniji, garderobi i na prvom mestu zdravlju", kaže Neda i potom počinje da se priseća nedavnih koncerata u Australiji, za koje kaže da su predstavljali pun pogodak.

Turneja je bila novogodišnja i fantastično je prošla, a obuhvatala je čak šest nastupa u šest gradova. Koncerti su bili dobro posećeni i uspešni, ali sve je to zaista naporno. Tamo je temperatura čak 47 stepeni i vlada nesnosna vrućina. Onda me je ovde sačekao minus, što je takođe bio pravi šok", kaže na kraju Neda.

 

makonda-tracker