stresno i napeto

Drama koju nije očekivala: Poznatu i trudnu pevačicu su žene napale usred policijske stanice (FOTO)

1
Jedna neprijatna situacija je uznemirila trudnu pevačicu dok je predavala dokumenta u policijskoj stanici. Ova drama je šokirala njene mnogobrojne fanove i izazvala pravi revolt kod mnogih dama. Evo o čemu je reč!
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Kao i svaka buduća majka, Dunja Popović željno odbrojava dane do trenutka kada će svoju bebu držati u rukama po prvi put. 

 

Dvostruko slavlje je ispunilo srce mlade pevačice: Poznata Zvezda Granda je izgovorila sudbonosno da, ali to nije sve (FOTO)

 

Pevačica je već u odmakloj trudnoći, te odmara od nastupa, ali se ipak trudi da bude aktivna, te sama obavlja svoje poslove što je za svaku pohvalu. 

 

Odluka je konačno pala: Poznata Zvezda Granda broji sitno do porođaja, a evo koje će ime poneti njen naslednik (FOTO)

 

Međutim, nedavno se našla u jednoj veoma dramatičnoj situaciji kada su je, prilikom predaje papira, napale žene u policijskoj stanici. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Instagram

 

Uznemirena Dunja je svoje iskustvo podelila na društvenim mrežama, a njeni fanovi su ostali u šoku zbog ovakve situacije. 

Danas, kao i mnogih drugih dana, čekala sam u redu ... naravno,svi samo pogledaju u stomak (koji je trenutno do zuba) i okrenu glavu...Počnes da primećujes kako te svi popreko gledaju,kao da si nešto skrivila time sto si trudna i što si došla tu (a dosla si jer moras), kao da si na optuženickoj klupi... Prišao mi je jedan ljubazni godpodin zaposlen u toj ustanovi i rekao da uđem preko reda", napisala je Dunja.

 

Međutim, ova neprijatna situacija je uskoro dobila nepredviđeni obrt. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

 Istog trenutka jedna gospođa srednjih godina počinje da kuka i da viče kako je ona bolesna i bukvalno zakrčila vrata sopstvenim telom kako slučajno ne bih prošla preko reda... Žena pored nje ju je podrzala. Druga žena je dobacivala da se pomerim na kraj reda i da ću čekati i stajati tu bar jos 3 sata kao i svi oni... Alo, ljudi,kada smo se pretvorili u monstrume?! Rekoše mi danas da su zapravo ljudi oduvek bili takvi, nego su sad sva go*** isplivala na površinu. Verujem da je tako. "

 

Više ne može da sakrije stomak: Još jedna naša pevačica u drugom stanju! (FOTO)

Uvek sam imala razumevanja za trudnice i pre nego što sam sama to postala, uvek sam puštala preko reda trudnicu, zenu sa malim detetom čak i kada nisam znala koliki "teret" ta žena nosi u sebi... Mogu da zamislim samo šta bi bilo da sam, ne daj Bože, ušla u autobus...Poseban krug pakla za sve žene koje se ovako ponašaju, a muškarcima svaka čast! Paradoks ili ne-tako je!", rekla je Dunja na društvenim mrežama. 

 

 

 

makonda-tracker