pobeđuje sve

Njegova ljubav pomera planine i sve granice: Srpska misica se bori za život, a postupci njenog supruga će vas rasplakati (FOTO)

7
Nekadašnja misica Dijana Milojković, danas Karić, privukla je pažnju srpske javnosti kada je pre dve godine na takmičenju Word Next Top Model u Bejrutu osvojila čak dve titule mis Evrope i mis sporta....

 

Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza invazivni karcinom materice, a samo par meseci nakon toga i metastaze u limfnim žlezdama – u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam ni jednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Verovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobednik! Dakle prvi život sam živela punih 27 godina pre nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe - napisala je ona.

 

Veliku podršku tokom lečenja Dijani pruža suprug Stefan, a ljubav prema oboleloj supruzi on je pokazao kada je rešio da obrije glavu, nakon što je Dijana zbog hemioterapije ostala bez kose.

 


Borba Done Ares sa kancerom i dalje traje: Napreduje polako, ali sigurno (FOTO) 

 

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga - napisala je ona na Instagramu, a ovaj potez izazvao je divljenje njenih pratilaca.

Nastavak teskta i fotografija možete pogledati na sledećoj strani...

 

makonda-tracker