Reagovala i policija

Incident koji je potresao Srbiju: Fizički sukob između Ane Nikolić i Raste ostavio je gorak trag na njihovu bračnu priču... (FOTO)

0
Posle vesti o žestokoj svađi između Ane Nikolić i njenog supruga, repera Stefana Đurića Raste, zbog koje je i policija reagovala, pevačica je obavestila fanove da usled iznenadnog zdravstvenog problema odlaže zakazana druženja, i naglašava da su oni njena snaga, na čemu se i zahvalila.

 

Nije prvi put...

 

foto: Miloš Nadaždin

Pop pevačica Ana Nikolić već je bila žrtva nasilja. Skandal koji je potresao celu Srbiju jeste tuča između pop pevačice Ane Nikolić i njenog supruga Raste, sa kojim se venčala pre dva meseca.

 

foto: Story Press

Njih dvoje su se potukli u stanu, a reagovala je i policija. Međutim, ovo nije prvi put da je pevačica tokom svog života imala problema s nasilnim partnerima.

 

Ana Nikolić: Ovu pesmu posvetila sam pokojnom ocu...

 

Ona je pre nekoliko godina otkrila da je bila u vezi sa dečkom koji je maltretirao i tukao, ali je ona to tada doživljavala kao njegov način da iskaže koliko je voli. Nikolićeva je za Story pre više od pet godina u jednom intervjuu ragovarala upravo na tu temu.

 

foto: Miša Obradović

 

makonda-tracker