Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović: Romantični rituali za Dan zaljubljenih

0
Zaljubljeni par Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović proveli su četrnaesti februar u toplini svog doma daleko od očiju javnosti, koja iščekuje njihov zajednički nastup na Grand festivalu.

Popularni pevači Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su u strasnoj romansi od leta prošle godine, uveliko se pripremaju za predstojeći Grand festival. Iako trenutno imaju mnogo obaveza pripremajući svoju duetsku pesmu za festival koji se održava od četvrtog do šestog marta u Sava centru, zaljubljeni par iskoristio je pauzu između poslovih angažmana, da u kućnoj atmosferi obeleže četrnaesti februar.

- Pošto smo trinaestog februara uveče radili, Milena i ja smo rešili da Dan zaljubljenih provedemo u kućnoj atmosferi i iskoristimo priliku da se odmorimo. Umesto da odemo u neki restoran, ostali smo kući zajedno smo spremili večeru i uživali gledajući naše omiljene filmove. Zbog mnogobrojnih obaveza trudimo se da svaki slobodan trenutak provedemo kod kuće. Nisam tip osobe koja robuje praznicima, već se trudim da nam svaki dan bude kako da je Dan zaljubljenih – otkriva Nemanja za Story.rs .

Danilo Mašojević

makonda-tracker