Koncert Emine Jahović u Beogradu

1
Balkanska vila Emina Jahović konačno će održati prvi solisticki koncert u Beogradu u Sava centru, 25. oktobra 2009. u 20.30h
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Posle decenije rada, Emina Jahović odlučila je da dosadašnji rad predstavi publici na jedinstven način! Biće to dvočasovni audio - video spektakl koji posetioce neće ostaviti ravnodušnim! Emina će predstaviti publici hitove sa predhodna tri albuma prožete zanimljivim scenskim tačkama i koreografijama. Da se radi o velikom spektaklu potvrđuju i činjenica da dizajn koncerta radi proslavljeni domaći producent Aleksandar Milić - Mili, a za koreografiju je zadužen Erhan, mladić koji je imao priliku da radi sa svetski priznatim koreografima i mnogim inostranim zvezdama. Produkciju zvuka i slike kao i kompletnu tehničku podršku pružiće Megaton produkcija. Radio televizija Srbije snimaće koncert u HD tehnologiji, što će biti prvi koncert nekog izvođača u Srbiji koji će imati najsavremeniji audio-video zapis! 

Beogradski nastup najava je serije koncerata koje će Emina narednih meseci održati po Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Ksenija Konić

makonda-tracker