pravi razlog

Na Vilijama su osuli drvlje i kamenje zbog toga! Ovo je pravi razlog zbog kog je Kejt bila potpuno sama u video-poruci

0

Kejt Midlton nedavno je sama, s klupe u Vindzoru, podelila sa javnošću da joj je dijagnostikovan kancer.

Kejt Midlton se usnimila sama
Kejt Midlton se usnimila samafoto: BBC Studios / Avalon / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, nedavno je u emotivnoj video-poruci obelodanila da su joj dijagnostikovali karcinom.

 

Ona je u svom potresnom govoru pomenula kolika joj je podrška suprug, princ Vilijam, ali je tokom monologa bila potpuno sama.

 

Nakon objavljivanja snimaka neki gledaoci širom sveta i korisnici društvenih mreža brzo su se zapitali zašto se princ Vilijam nije pojavio pored nje u videu i dobio je pregršt negativnih komentara, jer su mnogi smatrali da je trebalo da joj pruži podršku i bude kraj nje u teškim trenucima.

 

 

Zbog čega joj se Vilijam nije pridružio?

 

To je poruka od princeze o njenom zdravlju, a ona je htela da sama i lično prenese tu poruku — rekao je izvor iz palate za magazin People.

 

Vilijam je izuzetno ponosan na Kejt zbog hrabrosti i snage, koju ne pokazuje samo ove nedelje, već od operacije koja se odigrala u januar. Usredsređen je više nego ikad da ona ima privatnost koja joj je potrebna da se potpuno oporavi i da su njegova deca zaštićena od razumljivog interesa javnosti za vesti — rekao je izvor.

 

Kejt namerno nije bila sa Vilijamom u videu
Kejt namerno nije bila sa Vilijamom u videufoto: Shutterstock / B. Lenoir

Princeza je sama napisala govor, a više puta je, osim Vilijama, pomenula i njihovu decu, te otkrila da joj je posebno izazovno bilo da njima objasni svoje strane.

 

Naime, kako prenose strani mediji, njoj je prvo trebalo vremena da se oporavi od operacije, a onda i vremena da sve predoči deci

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker