za divljenje

"Moram da otkrijem IQ ove žene!" Ljudi su čuli Bjanku kako priča i sigurni su – čim ona progovori, Kim i Kanje se zbune

0

Bjanka Sensori, supruga Kanjea Vesta, najpoznatija je po bizarnim i oskudnim modnim izdanjima, ali ona ima da ponudi svetu mnogo više

foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bjanka Sensori, supruga repera i modnog dizajnera Kanjea Vesta, već godinu dana je na meti negativnih komentara zbog ekscentričnih i golišavih izdanja u kojima se pojavljuje u javnosti.


Najveći skandal par je izazvao tokom posete Italiji, kada su čak i vlasti morale da ih upozore jer su se obnaženi opuštali u gondoli, obilazili istorijske znamenitosti, šetali parkovima...


Dok su prijatelji i porodica izražavali zabrinutost zbog Bjankine nagle promene stila i društvenim mrežama kružile spekulacije da Kanje Vest ima potpunu kontrolu nad njom, ona se nije oglašavala, a sada se na društvenm mrežama pojavio njen stari snimak na kom je čujemo kako govori.

U pitanju je njeno obraćanje na Samitu cirkularne mode (CFS) 2022, kada je Vestova draga izgledala potpuno drugačije.


Ja sam dizajnerka iz Melburna, u Australiji. Trenutno živim u Los Anđelsu i vodeća sam dizajnerka u kompaniji Yeezy – rekla je Bjanka, koja je u to vreme bila zaposlena u modnoj kući Kanjea Vesta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewestaurant_)


Ona je izdvojila više imena s kojima je imala priliku da sarađuje, a istakla je i šta je ono što je pokreće u njenom poslu.


Moja strast prema arhitekturi leži u izradi, koncepcualizaciji budućnosti izgrađenog prostora i istraživanju odnosa između fizičkog i metafizičkog – rekla je ona.


Mnogi su iznenađeni Bjankinim govorom, najpre zbog akcenta kojim govori engleski jezik, odnosno zbog toga što je Australijanka, a zatim i činjenica da je Bjanka Sensori veoma inteligentna, školovana žena.

 

Bjanka Sensori i Kanje Vest
Bjanka Sensori i Kanje Vestfoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Moram da znam IQ ove žene!", "Ko bi rekao da se Kanje oženio nekim ko ume ovako da govori", "Ona je mnogo pametnija od njega", "Kim Kardašijan i Kanje Vest se verovatno zbune čim ona progovori"... neke su od reakcija. Ipak, najčešća je – kako je moguće da jedna ovako inteligentna i obrazovana žena dopušta da bude pod kontrolom svog muža do te mere da paradira s njom obnaženom kao s komadom mesa.


"Ovakva devojka je pretvorena u marionetu", "Kako li joj je isprao mozak?", "Nadam se da i dalje ima priliku da se izrazi ovako elokventno"... komentarišu fanovi mlade lepotice.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi Džej

 

makonda-tracker