simpatično

Rekla je: "Ja sam sestra Slobode Mićalović", a oni njoj... Anegdota Dragane Mićalović zbog koje i danas crveni

1

Dragana Mićalović u tinejdžerskim danima je doživela smešno-neprijatnu situaciju koju nikada nije zaboravila.

Dragana Mićalović svojevremeno je podelila svoj najveći blam
Dragana Mićalović svojevremeno je podelila svoj najveći blamfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumica Sloboda Dragana Mićalović definitivno važe za jedne od najpoznatijih i najlepših žena u Srbiji, a njihove uloge obožavamo.

 

Sestre Mićalović pre nekoliko dana zajedno su prisustvovale premijeri predstave "Sirano" u Beogradu, a njih tri neretko se pojavljuju na javnim događajima, gde uvek zablistaju.

 

Sestre su i inače veoma bliske, a Dragana je pre par godina u jednom intervjuu otkrila svoj blam iz prošlosti, vezan upravo za Slobodu.

 

 

Najveći blam Dragane Mićalović

 

Kako je otkrila, kada je prvi put došla u Beograd, Dragana je imala 15 godina i tada je upisala Srednju muzičku školu, a prestonicu nije dobro poznavala.

 

Trebalo je da se nađe sa Slobodom u pozorištu, ali nije uspela da se snađe na najbolji način.

 

Sloboda i Dragana danas obe uživaju veliku popularnost
Sloboda i Dragana danas obe uživaju veliku popularnostfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Kada sam upisala Srednju muzičku školu, moja sestra je tada radila u Pozorištu na Terazijama i rekla mi je u pauzi da pitam nekoga od drugara iz škole da mi objasni gde se nalazi pozorište. Mene je jedan moj drug, Dimitrije, odveo, međutim, ni on nije znao gde se tačno nalazi Pozorište na Terazijama i ja sam ušla u taj objekat, iako mi nije delovao kao pozorište, i rekla sva samouverena: "Ja sam sestra Slobode Mićalović, ona ima ovde probu". Oni su me upitali "Kakvu probu?". Ja sam zapravo ušla u Vodovod. Bože moj, to je bilo sa druge strane pozorišta — ispričala je glumica Dragana Mićalović za Prvu pre nekoliko godina.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

 

makonda-tracker