interesantno

"Teško je komunicirati s njom": Ujak Kejt Midlton otkrio NEPOZNATE DETALJE o princezi, a dotakao se i Megan Markl

0

Priznanje rođenog brata majke Kejt Midlton, Gerija Goldsmita, ostavilo je ceo svet u čudu

ROĐENI BRAT KEROL MIDLTON PROGOVORIO O SESTRIČINI
ROĐENI BRAT KEROL MIDLTON PROGOVORIO O SESTRIČINI foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Gari Goldsmit (58) dugogodišnji biznismen i ujak Kejt Midlton nedavno je odlučio da progovori o svojim kraljevskim vezama.

 

Nakon što je u ponedeljak uveče ušao u "Veliki brat slavnih" postavljena su mu pitanja o tome u kakvim odnosima je sa sestričniom, princezom od Velsa, i njegov odgovor je sve začudio.

 

Voditelj ovog šou programa, Luis Volš, upitao je biznismena da li je "teško" biti u srodstvu sa poznatim ličnostima.

 

 

- Nisam želeo to, ali mi se desilo, a onda su odjednom svetla reflektora bila uprta i u mene. Ja sam u porodici loš ujak, očigledno ih svaka porodica ima - otkrio je Geri. 

 

Razmišljajući o svom odnosu sa princezom Kejt, Geri je objasnio da nije uvek bilo lako komunicirati sa njom.

 

- Teško je uhvatiti Kejt čak i kada nema neke posebne obaveze. Ona ima decu i volim činjenicu da joj je porodica na prvom mestu - rekao je on Luisu.

 

Pun hvale i za Kejt i za njenog supruga, princa Vilijama, Geri je dodao da vidi par kao "spasitelja kraljevske porodice".

 

 

Zaintrigiran njihovim razgovorom, Luis je nastavio i pitao Gerija da li je ikada sreo Kejtinu snaju, Megan Markl, ali u ovoj epizodi, koja je bila emitovana to nije otkriveno.

 

Otkako je ušao u kuću "Velikog brata", Geri – brat Kerol Midlton – stalno je hvalio svoju sestričinu. U svom promotivnom videu za emisiju počeo je:

 

- Ja sam Geri Goldsmit, ujak buduće kraljice naše zemlje. Katarina je sadašnja princeza od Velsa. Ona je jednostavno savršena.

 

Za Gerija, učešće u rijalitiju je šansa da se "ispravi stanje" za one koji su ga označili kao "lošeg dečaka".

 

GARI JE IMAO SAMO REČI HVALE ZA KEJT MIDLTON
GARI JE IMAO SAMO REČI HVALE ZA KEJT MIDLTON foto: Justin Tallis / PA Images / Profimedia

 

- Svi volimo da se dopadamo drugima; ovo je sjajna prilika da svima pokažemo pravog sebe, zabavnog, brižnog i nestašnog, a ne zlikovca kakvim me često prikazuju u štampi - rekao je on.

 

Gerijevo pojavljivanje u Velikom bratu dolazi nakon javnog sudskog postupka 2017. godine, u kojem je biznismen kažnjen i nakon što je priznao da je pijan napao svoju ženu. Ona ga je potom optužila i da uzima drogu.

 

Geri, poznato lice na ključnim porodičnim događajima poput kraljevskog venčanja 2011. i venčanja Pipe Midlton 2017. godine, obično se držao podalje od pažnje medija, a nedavno je stao u odbranu svoje nećakinje u intervjuu za The Sun.

 

UJAK KEJT MIDLTON KAŽE DA JE ONA VEOMA POSVEĆENA MAJKA
UJAK KEJT MIDLTON KAŽE DA JE ONA VEOMA POSVEĆENA MAJKA foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

 

- Ona je lepa spolja, ali lepša iznutra i zaista je posvećena mama ... tako da način na koji se monarhija kreće, usredsređen je na porodicu - objasnio je on.

 

- Jako sam se naljutio na Harija i Megan zato što im to nije bio prioritet. Poprilično sam se razbesneo kada su počeli da pričaju loše o mojoj nećaki, dok se ona držala po strani tokom celog tog cirkusa. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Naš poznati kreator o tome kako je stilizovana Kejt Midlton 

 

makonda-tracker