uspešna i ispunjena

Nosila je titulu FATALNE SRPKINJE, gledali smo je u Bajaginom spotu: Gde je danas i čime se bavi Tamara Paunović?

0

Karijeru je počela kao manekenka, a danas je jedna od najpoznatijih domaćih dizajnerki 

foto: Instagram / tamarapaunovic
foto: Instagram / tamarapaunovic

Poznata srpska dizajnerka Tamara Paunović javnosti je postala poznata još pre desetak godina, kada je uplovila u manekenske vode.

 

Ipak, čini se da je veliki uticaj na njenu karijeru imalo pojavljivanje u Bajaginom spotu za pesmu "Zmaj od noćaja".

 

Od manekenske do dizajnerske karijere Tamaru je delilo mnogo rada i truda, a jednom prilikom je otkrila kako je protekla saradnja sa legendarnim Bajagom.

 

 

- On je bio i danas je zvezda, a ja sam ga kao klinka obožavala. Bila sam i ostala njegov fan. A kada sam dobila poziv da učestvujem u njegovom spotu, mojoj sreći nije bilo kraja - ispričala je jednom prilikom za Blic Ženu.

 

Njen brend majica i udobnih pamučnih stvari godinama je sinonim kvaliteta za sve one koji s pažnjom kupuju osnovne komade garderobe.

 

Ova lepa Beograđanka vitkog stasa i prodornih plavih očiju godinama je odlučno gradila svoj ležeran stil odevanja, s ponekim izletom u glamurozna izdanja, koja joj takođe savršeno pristaju.

 

 

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo toga, jer na pitanja o ljubavi samo odgovori kratko - ispunjena sam i srećna.

 

– Ležernost je uvek bio moj stil i u njemu se osećam najprirodnije. U takvoj odeći mi je najudobnije, što je na neki način i odraz mog karaktera, za koji smatram da je jednostavan. Mislim da je lepota u jednostavnosti i ona je ključ prave elegancije... Glamurozna sam u specijalnim situacijama, koje ne moraju biti samo gradski i poslovni događaji ili proslave već mogu biti rezultat mog trenutnog osećaja i okolnosti - ispričala je jednom prilikom za Story.

 

Mnoge je zanimalo i kako Tamara održava vitku liniju budući da uveliko gazi 5. deceniju života. 

 

 

Pre svega zahvalna sam genetici, ali i nega je veoma bitna. Trudim se da redovno treniram, volim masaže kako lica, tako i tela. Kod moje dermatološkinje Ivane redovno idem na tretmane lica kiseonikom i dubinsko čišćenje laserom od kojeg mi koža "prodiše". To je najbolja stvar koju sam u kozmetologiji do sada probala, kao i zatezanje kože tela pomoću lasera. Takođe, mislim da je tajna dobrog i zdravog izgleda u nama samima, u stanju našeg uma, karaktera i energije koju negujemo.

 

Bonus video:

 

Šta Suzana Perić kaže o stilu predsednika Republike Srbije? 

 

 

makonda-tracker