dopada li se vama?

"Sve na njoj jeftino, a ona – SKUPA I NEDODIRLJIVA"! Fotografija Sindi Kraford koja će ostati upamćena zauvek

0

Čuvena fotografija slavne lepotice iz 1990. ovih dana je među glavnim temama na društvenoj mreži X, gde se dele različita mišljenja o njoj

Sindi Kraford u prvim godinama karijere
Sindi Kraford u prvim godinama karijerefoto: /Newscom / Newscom / Profimedia

Američka manekenka Sindi Kraford jedna je od najuspešnih žena u istoriji modelinga i jedan od prvobitnih supermodela, koji su devedesetih hipnotisali ceo svet.


Ona je na našim prostorima bila obožavana tada, kada je bila na vrhuncu karijere, koliko i danas, kada se povremeno vrati na pistu i pokaže zbog čega malo koja svetska lepotica može da se uporedi s njom.


Tako je jedan korisnik društvene mreže X (nekadašnjeg Tvitera) podelio staru fotografiju Sindi Kraford, snimljenu 1990, uz komentar koji je privukao mnogo pažnje.


Sve na njoj je jeftino, a ona izgleda skupo, nedodirljivo – piše u ovoj objavi.

U pitanju je fotografija nastala prilikom snimanja editorijala za britansko izdanje magazina Vogue, a trenutak u kom Sindi hoda ulicom u drsko kratkoj haljini koja otkriva veš ovekovečio je čuveni francuski modni fotograf Patrik Demaršelije.

 

 

On je fotografisao Sindi u raznim situacijama u kojima je oskudno odevena šetala gradom, a najupečatljiviji je portret na kom manekenka nosi mini-haljinu s bretelama i dekolteom, crne rukavice preko laktova s mnogo nakita i crnim salonkama.


Ipak, s komentarom da Sindi izgleda skupo nisu svi saglasni.


"Gospodjica Kraford svakako to nije, ali ovaj autfit je definicija narodnog izraza 'ku*ava'", "Ne znam samo kako ovde izgleda preskupo, neodoljivo? Okej, ima nas raznih, verovatno, meni ovo sve suprotno od toga! 50 evra, iskreno...", "Po čemu izgleda preskupo i nedodirljivo? Baš deluje da je sve 'na izvol'te'"... neki su od komentara.

 

 

 

BONUS VIDEO

Sindi Kraford

 

makonda-tracker