ISTINA JE IZAŠLA NA VIDELO

"Sve što je pisano je manje-više tačno": Nikolina Pišek otkrila da je istovremeno postala UDOVICA i PREVARENA ŽENA

0

Nakon što rane zaceljuju voditeljka je smogla snage da iznese istinu u javnost 

foto: Instagram / nikolina_pisek
foto: Instagram / nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek pre nešto više od godinu dana ostala je udovica nakon što je njen suprug Vidoje Ristović preminuo tokom noći, kako su mediji preneli, tokom masaže.

 

Kasnije je utvrđeno da je on preminuo usled zastoja rada srca, a Nikolina je sa njihovom ćerkom ostala da se bori sama.

 

I kako često biva, nedaća nikad ne dolazi sama, Nikolinin svekar je krenuo u oštre napade na voditeljku, a njihove prepirke punile su stranice domaćih tabloida i portala. 

 

 

Sada, godinu dana od njegove smrti Nikolina je skupila snage da iznese svoju istinu na videlo, pa je za hrvatske medije rekla sve ono što su je mnogo puta pitali, a na šta nije želela da odgovori.

 

U podcastu Skip or Beep, Nikolina je voditeljki Tatjani Jurić otkrila detalje suprugove smrti.

 

- Zvala me njegova majka, bilo je to u sitne sate, slučajno nisam spavala, ne znam zašto. Ona je rekla: 'Vido je umro', a ja sam rekao - 'Jesi li dobro? Šta se dešava Marija?' Jednostavno, jedno vreme nisam to obrađivala – objasnila je.

 

Voditeljka je rekla da se o smrti njenog supruga stalno piše i da se priča da je umro tokom masaže dok je bio na drugoj ženi.

 

 

- Ma, manje-više je tačno sve što je napisano - priznala je Nikolina i dodala da ju je to iznenadilo.

 

- Jeste li bili verni jedno drugom ili ne? – pitala ju je voditeljka.

 

- Pa jesam - rekla je ona i dodala da nije pretpostavljala da je neveran.

 

U privatnom stanu je bila prisutna žena, više ne znam ni kako se zove, toliko mi je važno, koja je priznala da je sa njim u nekakvoj vezi, a moj svekar je to formulisao kao masaža... Sve je jako čudno, uglavnom lekarski nalaz je potvrdio da je preminuo od srčane insuficijencije - nastavila je ona.

 

Tako je preko noći postala i udovica i prevarena žena, ali je to nije obeshrabrilo.

 

Nakon Vidojeve smrti sve se srušilo
Nakon Vidojeve smrti sve se srušilo foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Imao sam trenutke kada me je to jako naljutilo, ali sam onda shvatio da je to jako nevažno i da gubim energiju, a imam mnogo važnije probleme u životu i stvari koje moram da rešim, na koje moram da se koncentrišem - rekla je Nikolina.

 

Teške reči svog svekra preživela je s bolom u grudima, ali kaže da se njegovih pretnji ne plaši.

 

- Zakon je na mojoj strani i znam da ću iz ove bitke izaći kao Pirov pobednik. Vreme je da stavim tačku na te lokalne uobražene šerife, koji sebi daju nadimke i titule raznih velikodostojnika. Stvari se moraju postaviti na svoje mesto i zakon postoji sa razlogom i ne treba da se plašimo da ga koristimo. Pretnje sam prijavila policiji, jer sam imao otvorene napade od njega, ali ne, ne plašim se, ne znam zašto, možda sam previše luda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne grizu - otkrila je dalje.

 

 

Shvatila sam da ljude strašno nervira što si živa i radno sposobna, što funkcionišeš, otkrila je dalje Nikolina kritike koje je dobila iz javnosti jer je prerano skinula crnu kosu i vratila se na posao.

 

- Odustala sam od tog crnila kada je prestalo da me zanima, jer me je to neko vreme zanimalo, ima razloga za ove svetske običaje, ma koliko bizarno izgledali, zapravo imaju smisla... jer ti želim da se sakrijem, udavim i kažem svima da se povuku, ali u mom slučaju niko nije odstupio, pa sam mogao da se zavijem u crno od glave do pete i napravim proreze za oči - to bi bilo isto. To moje crnilo nije odbijalo napade drugih, što inače radi u normalnim situacijama. U mom slučaju ta podešavanja nisu radila, pa sam ih uklonila – otkrila je Nikolina.

 

Nije sigurna da li bi se brak između nje i Vidoja završio razvodom, ali bi ponovo izabrala pokojnog muža, ali bi mnoge stvari od početka postavila drugačije. Ne plaši se budućnosti, ne prodaje vilu, čak ni ne traži novu ljubav.

 

 

makonda-tracker