tradicionalno

Na Dan zaljubljenih će objaviti nešto što će potresti kraljevsku porodicu: Princ Hari i Megan Markl kriju LEPE VESTI?

0

Isto su uradili i kada su čekali drugo dete

foto: EPA /  Nigel Roddis
foto: EPA / Nigel Roddis

Izvori bliski kraljevskom paru tvrde da bi princ Hari i Megan Markl mogli da objave da očekuju treće dete na Dan zaljubljenih. 

 

Par ima dvoje dece po imenu Arči i Lilibet. Pre nekoliko godina odlučili su da istog datuma objave da čekaju svoje drugo dete, Lilibet, koje je rođeno 4. juna 2021. godine.

 

Treba napomenuti da je Dan zaljubljenih poseban datum za Harija, jer je njegova pokojna majka, princeza Dajana, takođe objavila trudnoću 14. februara 1984. godine.

 

 

Još u oktobru, su se pojavili natpisi da par  planira da ove godine proširi svoju porodicu i dobije još jedno dete.

 

- Obojica su veoma otvoreni za proširenje svoje porodice i voleli bi da se to dogodi, kao i da Arči i Lili imaju još jednog brata ili sestru - rekao je izvor za strane medije.

 

Oni su želeli četvoročlanu porodicu i to je san koji im se ostvario, ali ako bi dobili i petog člana to bi bilo zaista sjajno. 

 

Da li će princ Hari i Megan ponovo postati roditelji?
Da li će princ Hari i Megan ponovo postati roditelji?foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

- Megan je zdrava, Hari je briljantan tata, njihov brak postaje sve jači i roditeljstvo su prihvatili kao nešto potpuno prirodno - kaže izvor, pa dodaje:

 

- Definitivno će imati mnogo više prostora kada se presele u veću vilu. Oni su ranije govorili da je dvoje dece bio maksimalan broj, ali onda kada su postali roditelji shvatili su koliko im je roditeljstvo donelo radosti, pa su se predomislili i sada im je ideja o još jednom detetu fantastična - kaže on.

 

Princ Hari i Megan bi želeli da postanu roditelji po treći put
Princ Hari i Megan bi želeli da postanu roditelji po treći put foto: Epa / Stringer

 

- Stvari se mogu promeniti, situacije se mogu promeniti, i sigurno ima više nego dovoljno ljubavi u njihovim srcima da požele dobrodošlicu trećem detetu, a Megan je rekla Hariju da misli da bi ih još jedna beba zbližila - završio je svoje izlaganje izvor blizak paru. 

 

 

makonda-tracker