preterao je

KORISTI DETE da se OSVETI pevačici? Novo poglavlje u svađi Pikea i Šakire, a svi se pitaju koliko NISKO on može da ide

0

Od kako su se razišli između Šakire i Pikea svakodnevno dolazi do novih čarki, ali ovim je bivši fudbaler otišao predaleko 

foto: Instagram / 3gerardpique
foto: Instagram / 3gerardpique

Kolumbijska pevačica Šakira zamerila je svom nekašnjem partneru Đeraru Pikeu što je njihovog sina Milana odveo u jednu lajv emisiju bez prethodne konsultacije i odobrenja njegove majke.

 

Kako prenose strani mediji njihov sin Milan je sa ocem učestvovao na Tviter događaju koji je orgainizovao njegov tata, a u kojem se govorilo o Ligi Kraljeva, kojiom predsedava penzionisani fudbaler.

 

Dečak je bio prirodan i osvojio je sve gledaoce svojm opuštenošću i neposrednošču. Čak i sam Pike je bio iznenađen koliko je njegov sin dobro govorio i koliko je bio opušten bez obzira na kamere i sve ljude oko njih.

 

Ipak, to se nije svidelo dečakovoj majci pevačici Šakiri, koja je to jasno rekla u pismu koje je objavljeno u brojnim svetskim medijima.

 

Njoj se nije dopalo to što je dete eksonirano u javnosti i na društvenim mrežama. Pevačica nije za to prethodno dala saglasnost, niti ju je Pike pitao šta misli o tome.

 

Osim toga, Šakira nije bila srećna zbog toga što je Milan razgovarao o temama koje nisu prikladne za dečaka od 9 godina.

 

 

Čini se da će Pike morati da nađe način da reši ovaj problem sa svojom bivšom partnerkom, ali i da će ubuduće morati da postoji dogovor oko toga kada deca mogu i pod kojim uslovima da se pojavljuju u javnosti i na društvenim mrežama.

 

Pike za sada nije dao izjavu za javnost, a čini se da bi on ovaj problem radije rešio u četiri oka nego putem medija. Da li će Šakira zahtevati neku kaznu za ovo njegovo ponašanje ostaje da vidimo, ali ono što je jasno jeste da kolumbijska pevačica ne želi da se ovo opet ponovi.

 

 

makonda-tracker