od malih nogu je bila kreativac

Ovde je imala samo 9 godina: Sada gazi 5. deceniju i sigurno nikada ne biste pogoditi ko je poznata dama na fotografiji

0

Poznata glumica Jelena Gavrilović proslavila je juče svoj 40. rođendan 

foto: Instagram / jelenagavrilovicofficial
foto: Instagram / jelenagavrilovicofficial

U poslednjih nekoliko godina multitalentovana glumica Jelena Gavrilović ostvarila je ogroman uspeh na polju glume i pokazala kakve su njene stvarne mogućnosti. 

 

Publika uživa gledajući je u brojnim domaćim ostvarenjima, a mnogi kažu da joj je uloga Dijane Erski u seriji "Igra sudbine" legla kao da je pisana za nju.

 

Svoju glumačku karijeru Jelena brižljivo gradi godinama i za sve te godine prošla je kroz brojne uloge, koje su pokazale koliko je talentovana.

 

 

Ona je jedna od retkih glumica koje imaju neverovatnu moć transformacije, a o tome svedoče i njene slike iz najranijeg detinjstva.

 

Naime, Jelena je još kao malo dete pokazala da je veoma kreativna. Kao devojčica je učestvovala na brojnim takmičenjima, a jednu uspomenu ona je jednom prilikom podelila i na društvenim mrežama. 

 

 

- Mislim da je ovo 3. razred osnovne škole… dok je muzika bila moja prva ljubav… iza mene ova devojčica sa boljim nogama od mojih je moj drug Dača. StIlista: Mimi Rakonjac i Mama - napisala je glumica u opisu fotografije. 

 

Još u tinejdžerskom dobu u njoj se probudilo interesovanje za rok muziku, toliko da je za vreme bombardovanja sa drugom osnovala rok bend sa kojim su svirali po lokalnim kafićima.

 

 

Kasnije, tokom studija njene vokalne sposobnosti primetila je profesorka pevanja Marija Simonović zbog čega je podsticala da se bavi muzikom.

 

Između svoje dve velike ljubavi - prema muzici i glumi, izabrala je glumu. I napravila je pravi izbor, o čemu svedoče brojne uloge kako na televiziji, tako i na filmu i pozorištu.

 

Prvi stepenik ka ostvarivanju Jeleninog sna i cilja bio je upis na Akademiju umetnosti u Novom Sadu. Diplomirala je 2005. u klasi profesorke Vide Ognjenović i Ljuboslava Majera.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker