za njega vreme ne postoji

Otac je ČETVORO DECE, oženio se lepoticom, a pričalo se da je gej: Slavni zavodnik i u 6. deceniji izgleda NIKAD BOLJE

0

Nakon nezaboravnog nastupa na Evroviziji sa pesmom "Šejk it" Sakis Ruvas je osvojio srca žena širom planete

foto: Filippov Alexei / TASS / Profimedia
foto: Filippov Alexei / TASS / Profimedia

Za ime Sakisa Ruvasa svet je čuo 2004. godine kada je svojim izazovnim nastupom zapalio scenu takmičenja za najbolju pesmu Evrovizije. Osim odličnim ritmom, Sakis je privukao pažnju i svojim izgledom.

 

Od tada ne jenjava interesovanje javnosti ne samo za muziku ovog lepotana, već i za njegov privatni život

 

On je 2009. godine u Moskvi ponovo predstavljao Grčku sa pesmom "This is our night", ali nije ponovio prethodni uspeh - ni po plasmanu, ali ni po utisku, iako mu je oba puta džoker iz rukava bila bela boja odeće.

 

 

Iako je duže od dve decenije na muzičkoj sceni čini se kao da pevaču godine ne mogu ništa. Ono što svi primećuju jeste činjenica da se malo promenio u odnosu na period od pre 19 godina kada smo svi pevušili u glavi "Shake, shake, shake it mi amor".

 

Nakon evrovizijskog nastupa zgodni Grk je zaludeo žene širom sveta, a nizao je uspehe i nakon Evrosonga. Bio je u žriju grčke verzije "X Faktora", imao je brojne koncerte van svoje države, odigrao je nekoliko uloga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

 

Uprkos tome što se o Sakisu moglo pročitati svašta, pa i to da je naklonjen istom polu, lepi pevač je sve demantovao kada je oženio dugogodišnju devojku Katju Ziguli, s kojom je bio u vezi od 2003. godine.

 

Iz svoje dugogodišnje veze sa Katjom dobio je četvoro dece. Nakon 14 godina ljubavi stali su na ludi kamen. Prelepe vesti podelila je njegova sadašnja supruga na društvenim mrežama, a fanovi širom sveta su im čestitali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

 

Supružnici su dobili četvoro dece, ćerku Ariadnu (10) i Anastasiju (14), kao i sinove Apolonasa (7) i Aleksandrosa (11).

 

Pevač nikad nije komentarisao glasine o svojoj seksualnoj orijentaciji, a u grčkoj javnosti je kružila informacija da je svojevremeno uhvaćen tokom gej orgija na brodu gde su koristile i razne supstance.

 

Sudeći prema fotografijama koje se mogu videti na njegovim profilima na društvenim mrežama uprkos činjenici da je zagazio u 6. deceniju glumac i dalje može da parira mnogo mlađim kolegama.

 

 

 

makonda-tracker