(foto)

IBRAHIM-PAŠA očarao je žene širom regiona: Kako danas izgleda TURSKI GLUMAC iz serije "Sulejman Veličanstveni"?

0

Da li biste danas prepoznali glumca koji je igrao Ibrahim-pašu u ultrapopularnoj turskoj seriji?

foto: Sulejman Veličanstveni, Youtube Printscreen
foto: Sulejman Veličanstveni, Youtube Printscreen

Serija "Sulejman Veličanstveni", najpoznatija i najuspešnija turska serija u istoriji, stekla je ogromnu popularnost u svetu, a na Balkanu je doživela pravi "bum". U svim zemljama bivše Jugoslavije ona je bila izuzetno gledana, a pored glavnog junaka Sulejmana Veličanstvenog i njegovih sultanija Hurem i Mahidevran izdvojilo se još nekoliko likova.


Među njima je svakako i Ibrahim-paša Pargalija, muž Sulejmanove sestre sultanije Hatidže, kog je igrao turski glumac Okan Jalabik.

 

Popularni glumac, koji je rođen 13. decembra 1978. godine u Istanbulu, gde je i diplomirao glumu, od tada je zabeležio veliki broj uloga u uspešnim turskim filmovima i serijama.

 

1 / 3 Foto: Sulejman Veličanstveni, Youtube Printscreen

 

Ipak, ovdašnja publika nije imala mnogo prilika da ga gleda na malim ekranima, pa se mnogi pitaju kako on izgleda danas, osam godina nakon što je okončano premijerno emitovanje "Sulejmana Veličanstvenog".

 

Okan Jalabik pre nekoliko dana je napunio 44 godine, a njegove verne obožavateljke primetile su da je aktivan na društvenoj mreži Instagram. Tako s vremena na vreme pokaže damama da se nije mnogo promenio od svoje najpoznatije uloge.

 

 

 

makonda-tracker