ŠTA VI MISLITE?

Ponovo je JEDAN OD NAJPOŽELJNIJIH sa javne scene: Kako je Momčilo Otašević opisao IDEALNU devojku s kojom bi bio u vezi?

0

Poznati glumac je nedavno iznenadio sve vešću da se razvodi.

Momčilo Otašević
Momčilo Otaševićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumac Momčilo Otašević je bio pet godina u braku sa hrvatskom glumicom Jelenom Perčin i za to vreme su važili za jedan od skladnijih parova, iako se jednom pojavio natpis kako su u krizi, oni su sve demantovali.

 

Nedavno je javnost ostala u šoku kada je Jelena otkrila da se razvode te opisala i kako se oseća povodom toga. Inače, njih dvoje su u braku dobili sina Jakšu i ćerku Mašu.

 

- Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o raskidu. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog dece. Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom celi život i jako se dobro poznajemo i verujemo jedni drugima - rekla je ona za Gloria.hr, pa potom dodala kako ovu odluku nije donela slučajno.

Momčilo je ponovo slobodan, a oduvek je važio za jednog od najpoželjinijih muškaraca sa domaće javne scene, pa nema sumnje da će biti u centru pažnje u narednom periodu.

 

Jednom prilikom glumac je istakao i šta bi to morala da ima njegova potencijalna devojka, kao i šta je to s čime bi morala da se nosi tokom života s njim.

 

- Zbog posla kojim se bavim devojka s kojom sam u vezi mora da bude strpljiva i tolerantna. Moj posao je takav da na sceni ili u kadru ponekad moram da se poljubim s nekom koleginicom. Kao što muzičar ima violinu, meni je oruđe za rad moje telo. Očekujem tu vrstu razumevanja i tolerancije od svoje buduće devojke.

 

Momčilo Otašević
Momčilo Otaševićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

- Nikada nisam voleo mnogo da govorim o emocijama, možda zato što rečima i ne umem najbolje da ih opišem. Kada svojoj dragoj želim da kažem i pokažem kako se osećam, onda izaberem neki od stihova Mike Antića - izjavio je Momčilo za kraj.

 

Podsetimo, pre Jelene, Momčilo je bio oko tri godine u vezi sa izvesnom Tinom Jovetić. Niko od njih nije pričao o razlozima rastanka, a neki su donosili zaključke da je do toga došlo zbog njegovog posla.

 

 

makonda-tracker