nesuđena ljubav

"Nisam uživala": Viktorija Bekam je pre Dejvida bila zaljubljena u električara, a verenički prsten mu NIKAD nije vratila

0

Viktorija i Dejvid Bekam su u braku već 23 godine.

foto: EPA-EFE/Niklas Halle'n
foto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Jedan od najstilizovanijih parova današnjice Viktorija i Dejvid Bekam su zajedno već 23 godine.

 

Za njihovo upoznavanje je "kriv" Viktorijin tadašnji menadžer.

 

– Vidim te s nekim vrlo poznatim, mislim da je neki slavni fudbaler ono što ti treba u ovom trenutku – stalno joj je govorio Simon Fuler.

 

Dejvid je Viktoriju dotada viđao samo u muzičkim spotovima budući da je bila članica grupe "Spice girls", a kada su se konačno upoznali, njen broj telefona je napisao na avionskoj karti koju čuva i dan-danas.

 

Njih dvoje su prošli kroz razne izazove, afere i nesuglasice, ali traju i dalje te se smatraju ipak jednim od najstabilnijih brakova svetu poznatih.

 

A koga je Viktorija volela pre Bekama?

 

Malo je poznato da je modna dizajnerka bila verena za lokalnog električara.

 

Marka Vuda je upoznala kada je montirao alarme u domu njenih roditelja. Bio je ludo zaljubljen u Viktoriju, a čak su živeli zajedno u njenom otvenom stanu. 

 

Verili su se, ali je ljubav "pukla" i nakon šest godina veze, Viktorija ga je ostavila, a prsten mu nikada nije vratila. 

 

–  To nije bila prava osoba za mene, nisam uživala, tako da je to moralo da se završi – rekla je svojevremeno Viktorija Bekam.

 

makonda-tracker