nestvarno lepa

Rodila je troje dece, a ima manekensku liniju: Ova prelepa brineta je bivša supruga folkera Peđe Jovanovića (FOTO)

0

Zbog njegovog velikog poroka odlučila je da okonča njihov brak 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Muzičar Predrag Peđa Jovanović održao je prvi solistički koncert u Beogradu. Na njemu je bio veliki broj kolega iz branše, ali i svi oni ljudi koji prate njegov rad još od kada je bio član grupe "Blizanci".

 

Ipak, iza njega je jedan težak i buran period života. Naime, nedavno Peđa je ispričao kako ga je supruga ostavila zbog alkohola.

 

 

Za domaće medije, poznati folker je ispričao da su mu deca i karijera bila motiv da se otarasi poroka, da je s bivšom suprugom i dalje u kontaktu.

 

- Imao sam period u kom sam previše pio. To je bila, da tako kažem, jedna mračnija faza u mom životu. Nikada ne bih voleo da se vratim u to vreme. Često sam pio, a onda sam shvatio da je to nešto što mi nikakonije potrebno. Rešio sam da se trgnem i okrenem zdravim navikama. Sada pijemo samo vodu i mogu da kažem da se super osećam. Prelomni momenat da ostavim piće bio je moj razgovor sa samim sobom. Bog mi je dao šansu da sada napravim nešto od sebe i tu nema mesta neozbiljnosti. Želim da budem bolji roditelj, bolji na svim poljima - priča Peđa.

 

 

Peđa se oduvek trudio da svoju intimu zadrži iza zatvorenih vrata, pa se o njegovoj bivšoj supruzi nije znalo mnogo toga. Ono što se zna je činjenica da je godinama bio u braku sa prelepom Anom, sa kojom ima troje dece. 

 

Ana je pored porodice i odgajanja dva sina i ćerke bila posvećena i privatnom biznisu. Iako je rodila troje dece Ana Jovanović izgleda fantastično.

 

Ana Ivanović na koncertu Peđe Jovanovića
Ana Ivanović na koncertu Peđe Jovanovića foto: Instagram

 

Na koncertu koje je Peđa održao u Beogradu prethodne noći publika je uživala svim čulima, ali najveću pažnju je privukla njegova bivša supruga Ana Jovanović.

 

Ona je bivšeg supruga bodrila iz publike, a snimke sa koncerta podelila je i na društvenoj mreži Instagram gde je napisala da je preponosna na Peđu.

 

 

makonda-tracker