Severina prekršila zabranu suda? Objavila fotografiju sa sinom uprkos tome što joj preti drakonska kazna (FOTO)

0

Poznata pevačica odlučila se na potez na koji bi se reko ko usudio 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata hrvatska pevačica Severina Vučković godinama se sa bivšim suprugom Milanom Popovićem bori za starateljstvo nad zajedničkim sinom Aleksandrom.

 

2019. godine doneta je odluka od strane Opštinskog građanskog suda u Zagrebu da se pevačici zabrani da objavljuje fotografije sina javno, na društvenim mrežama, a ta zabrana se odnosila i na njenog tadašnjeg partnera, Igora Kojića.

 

 

Ona je morala da ukloni sa društvenih mreža sve fotografiji gde se dete pojavljuje. 

 

Ipak, nedavno je došlo do pomirenja dva Severinina supružnika, Igora i Milana nakon čega su njih dvojica objavili fotografije sa decom, na kojima se nalazio i sin Severine i Milana, Aleksandar. Nije dugo prošlo, a Igor je fotografiju obrisao sa društvenih mreža.

 

Ovo je bio trn u oko pevačici, koja je potom odlučila da i ona učini isto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Severina je odlučila da sa svojim sinom ode u bioskop, a taj trenutak je zabeležila okom kamere, a potom uz poruku postavila na društvene mreže:

 

- Uživanje u 90 minuta čiste neiskvarene emocije. Film ‘Ljeto kad sam naučila letjeti’ podseća nas na dečje brige uz slatkicu Sofiju, koju je zadesilo letovanje s bakom. Moj čopor predpubertetlija koje sam vodila u bioskop, u dahu je odgledao Sofijine avanture na Hvaru. Dragi roditelji, vodite decu u bioskop. Jer deca mogu sve! Bioskop je za nas dvoje obvezna lektira, ali na platnu. Deca su mali ljudi koje treba slušati i čuti. Iskrena i spontana. To nikad ne smemo zaboraviti - napisala je pevačica u opisu fotografija sa sinom, koji je pored mame pozirao sa širokim osmehom na licu.

 

Očigledno je da je pevačicu pogodilo to što se neki ne pridržavaju iste zabrane, pa joj neće biti žao da plati kaznu koja iznosi više od 600 evra.

 

 

makonda-tracker