(FOTO)

On je ugledni hirurg kog nikad nismo videli u javnosti: Kako izgleda Vasa Jeremić, bivši muž Mire Škorić?

3

Ćerka Mire Škorić, Milica Jeremić, izgovorila je sudbonosno da i zablistala u raskošnoj venčanici.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pevačica Mira Škorić udala je ćerku Milicu, koju je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem. Lepa Milica je takođe lekar, a Mira je često govorila o tome koliko je njena ćerka vredna i požrtvovana.

 

Svadbi su prisustvovale brojne poznate ličnosti, pevačicine kolege, političari, a atmosfera u jednom beogradskom restoranu je bila neverovatna, pa je provod trajao do kasno u noć.

Mira i Vasa su bili u braku deset godina i nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima, a javnost nije imala priliku da vidi kako izgleda ugledni beogradski hirurg, sve dosad kad je odveo ćerku Milicu do matičara, pa su fotografi zabeležili i taj momenat.

 

1 / 5 Foto: Kurir

 

Pevačica nikad nije govorila o svom bivšem suprugu, a jedino što je uvek isticala jeste da ne planira nikad više da se uda.

Podsetimo, jednom se pojavila stara fotografija sa venčanja Mire i Vase, a mnogi su zapazili kako bi jedva prepoznali pevačicu s obzirom na to da je tad bila plavuša, a sad je već dugo brineta. Procenite sami da li lepa Milica liči na majku, pošto su mnogi mišljenja da je sličnost između njih dve neverovatna, ako posmatraju Miru kao plavušu.

 

 

makonda-tracker