čestitamo!

Porodila se Ivana Pavković! Blizanci nose tradicionalna imena moćnog značenja

0

Pevačica Ivana Pavković se porodila i na svet donela blizance.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ivana Pavković je već dugi niz godina u skladnom braku sa kolegom Petrom Mitićem, a ovaj par ima sina Vujadina.

 

Njihova porodica je postala bogatija za još dva člana, Ivana je rodila blizance, a imena za braću je birao upravo Vujadin.

 

- Trudnoća se vodi kao rizična, pa ne mogu da radim i moram da se čuvam, ali dobro sam - rekla je Ivana u jednoj emisiji.

Bebe se zovu Vojin i Vuk, a značenje ovih imena je sigurno jedan od razloga zašto su se opredelili baš za njih. Ime Vojin je staroslovenskog porekla i znači vojnik, dok je Vuk sve popularnije ime u poslednjih nekoliko godina.

 

- Mi nikada nismo koristili ništa iz privatnog života što bi bilo interesantno da dođemo u javnost. Ne volim takve stvari, a i kod nas je hvala Bogu uvek sve u redu i ja bih volela da tako i ostane. Oboje držimo do sebe, imamo isti stav po tom pitanju, ali se ne foliramo nikada - rekla je pevačica jednom prilikom.

 

Podsetimo, jedno vreme se u javnosti pisalo i o tome kako se oni razvode, međutim njih dvoje su to sve demantovali, a vešću da čekaju blizance, definitivno su demantovali sve glasine i pokazali koliko su skladna porodica.

 

 

makonda-tracker