ovakav stil voli sofija vergara

Njen stajling košta neverovatnih 4.000 evra: Ceca Ražnatović u kombinaciji kakvu dosad nismo videli

7

Svetlana Ceca Ražnatović je održala koncert na gradskom trgu na Ubu, a pored svojih velikih hitova, izgledom je privukla dosta pažnje.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović nas često iznenadi skupocenim odevnim predmetima i kombinacijama koje pokazuju da prati svetske trendove, pa je tako bilo i ovog puta kada je održala veliki koncert na Ubu.

 

Pevačica je odabrala upečatljiv komplet sa morskom temom kakav često nose Sofija Vergara i Emili Ratajkovski. Radi se o kompletu brenda Versace i njihovoj letnjoj kolekciji Tresor de la Mer koja je privukla pažnju velikih svetskih zvezda.

Ceca je izašla na binu u odelu zelene boje koje je ukrašeno morskim printom, a kompletno šarenilo je uklopila sa crnim sandalama kako bi smirila kombinaciju jer su motivi mora dovoljno upečatljivi.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ovo je pomalo ekstravagantno za Cecin ukus, s obzirom da smo navikli od nje na svedene kombinacije bez mnogo eksperimetnisanja, međutim, u poslednje vreme, regionalna zvezda nas oduševljava svojim odabirom.

 

Da je za ovakvu kombinaciju potrebna smelost i ukus, to smo već znali, ali je svakako potreban i dubok džep jer samo sako iz pomenute kolekcije košta neverovatnih 3.000 evra, dok je cena pantalona hiljadu evra!

 

 

makonda-tracker