22 GODINE

Do 1994. godine Arkan nije znao za ćerku Sofiju iz Brisela: Ova lepa plavuša se pojavila na pomenu pre 5 godina (FOTO)

4

Željko Ražnatović Arkan je iza sebe ostavio devetoro dece sa pet žena, ali se u medijima najviše pojavljuju Anastasija i Veljko.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Ove subote 15. januara navršava se 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana u prestoničkom hotelu "Interkontinental", a njegova udovica Svetlana Ceca Ražnatović sa članovima porodice kao i svake godine daje održava pomen na Novom groblju u sećanje na voljenog supruga.

 

Pored Anastasije, Veljka i članova Svetlanine porodice, pre pet godina prvi put je prisustvovala i Arkanova ćerka Sofija koju je dobio tokom romanse sa socijalnom radnicom iz Belgije, a ona je vodila računa o njenu dok je bio zatvorenik u toj državi.

 

Sofija Ražnatović
foto: Kurir TV

Sofija je odrasla u Briselu, gde i danas živi i radi, a svog oca je prvi put videla pre tri decenije, tačnije 1991. godine na malim ekranima, dok je ona par godine kasnije saznao da ima naslednicu. 

 

Ona je rođena 1979. godine, ali njena majka nikada nije isticala vezu sa Ražnatovićem.

 

Na pomenu pre par godina stajala je tik uz Cecu i naslednike, a ova plavuša likom veoma podseća na pokojnog oca.

 

Željko je iza sebe ostavio devetoro dece. U braku sa Natalijom dobio je Vojina i Nikolu blizance, Milenu i Mašu. Troje dece iz vanbračnih veza su Mihajlo, Sofija i Anđela.

 

Podsetimo, Željko Ražnatović Arkan (48) i njegovi prijatelji Milenko Mandić (44) i Dragan Garić Gara (47) ubijeni su 15. januara 2000. godine u beogradskom hotelu "Interkontinental".

 

Arkanovo ubistvo
foto: Youtube Printscreen

 

 

 

 

 

makonda-tracker