ORIGINALNO

Inspiraciju pronašao u KULTNOM DOMAĆEM filmu: Sale Tropiko otkrio kako je njegov bend dobio IME

0

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko je frontmen Tropiko benda, jednog od najpoznatijih na našim prostorima.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandar Cvetković se dugo bavi muzikom, a njegov bend je jako uspešan što govore mnogobrojni nastupi sa zadovoljnom publikom.

 

Sale je uvek pozitivan i pun energije, a i sam naziv njegovog benda odiše posebnim duhom, pevač je otkrio kako je došao do imena Tropiko i gde je pronašao insppiraciju.

Pevač je rekao kako je bilo glupo da se zovu Sale, Marija i Marko, a tadašnji menadžer im je tražio da što pre osmisle ime. Ispalo je na kraju da je kreativni Sale smislio sve za 10 sekundi i sada su jedan od uspešnijih, ali i orginalnijih bendova na našoj sceni.

 

- Bio je onaj film "Tri palme za dve bitange i ribicu" to je bio strava film gde je sve bilo nešto tropsko i ja sam baš bio zaljubljen u taj film, gledao sam ga pet puta i onda mi sviramo i Džaja koji nas najavljuje, a nema pojma kako se mi zovemo i kaže glupo mi da kažem Sale, Marija i Marko, daj neko ime, imate još 10 sekundi i ja kažem "Tropiko" bend - izjavio je Sale.

 

Podsetimo, Saša je bio u braku sa koleginicom Jovanom Pajić sa kojom ima dve ćerke, a ovaj, nekada skladni par, je ostao u prijateljskim odnosima zarad dece.

 

 

makonda-tracker