drama

Njena strana priče — glumac je ovo prećutao: Amber Herd spremna da "uzvrati udarac" Džoniju Depu

1

Njihovo suđenje počelo je 11. aprila i po svemu sudeći neće se uskoro završiti. 

foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL
foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Glumica Amber Herd na suđenju sa glumcem Džonijem Depom, koji ju je optužio za klevetu, prisetila se početaka njihove burne romanse i sada je sprema da uzvrati udarac. 

 

 

Par se upoznao na snimanju filma The Rum Diary 2011. godine.

 

Zaljubila sam se do ušiju u ovog čoveka — pričala je Herd.

 

Osećala sam se kao da me ovaj čovek poznaje i vidi na način na koji niko drugi nije. Osećala sam da me razume. Kada sam bila u blizini Džonija, osećala sam se kao najlepša osoba na celom svetu. Osećala sam se kao milion dolara.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

 

Otkrila je i to da su oni morali da se paze medija jer su počeli da se viđaju kada se on rastajao od Vanese Paradi.

 

Uspeli smo da proživljavamo našu burnu romansu na prelepim mestima u gradu, voleli smo se, ali nismo mogli da to pokažemo jer svet nije znao za razlaz između njega i njegove bivše partnerke. To mi je bilo čudno, ali zakleo mi se da godinu dana nisu delili krevet.

 

Mi smo morali sve vreme biti oprezni da nas neko ne vidi. Džoni je kazao da će me svet kriviti i nazvati me preljubnicom. Tajno smo izlazili, ali bilo je divno.

 

Na setu The Rum Diari par je imao i scenu ljubljenja. Sada je Amber rekla da je to prevazilazilo glumu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Imali smo scenu ljubljenja i bilo je stvarno — rekla je.


Podsetimo da je ovo suđenje počelo 11. aprila i trebalo bi da traje još tri nedelje. Dep je do sada tvrdio da je bio žrtva porodičnog zlostavljanja tokom svedočenja.


Dep tuži Heard za 50 miliona dolara, tvrdeći da ga je oklevetala i uništila njegovu karijeru nakon članka u The Washington Post iz 2018. u kojem je sebe opisala kao žrtvu porodičnog nasilja.


Međutim Amber tuži protivtužbu koja bi joj isplatila odštetu od 100 miliona dolara, a nakon nečujnog sedenja u sudnici tokom Depovog izlaganja, ona je na klupi i spremna je da mu uzvrati.

 

 

makonda-tracker