nije lako, ali...

Tek što je postao deka — sledi novi ciklus ŽIVOTNE BORBE: Siniša Mihajlović priznao da se vratila razorna bolest

0

Legenda sporta Siniša Mihajlović moraće u bolnicu na novi ciklus terapija protiv leukemije...

foto: EPA-EFE / PAOLO MAGNI
foto: EPA-EFE / PAOLO MAGNI

Siniša Mihajlović biće ponovo hospitalizovan kako bi se lečio od razorne bolesti – leukemije. U julu 2019. godine, Mihajlović je otkrio da mu je dijagnostikovana leukemija; posle tri serije hemoterapije, presađena mu je koštana srž i u potpunosti se oporavio.

 

Nakon toga, čuveni Miha se vratio svojim sportskim obavezama i posvetio se porodici, a nedavno je postao i deka; naime, njegova ćerka Virdžinija na svet je donela ćerkicu koju je nazvala Violante.

 

Ipak, vreme je za novi ciklus životne borbe; Siniša je obelodanio vest da će opet morati u bolnicu na novi ciklus terapija protiv leukemije.

 

1 / 14 Foto: Facebook Video Printscreen

 

Mihajlović je na konferenciji za medije hrabro progovorio o ponovnoj borbi.

 

Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih, nažalost, pojavili su se alarmi da postoji rizik od povratka bolesti. Početkom sledeće nedelje moraću da odsustvujem i biću hospitalizovan. Za razliku od pre dve i po godine, sada znam šta treba da radim, nadam se da je u pitanju kratko vreme, ali ću svakako morati da preskočim neke utakmice — izjavio je na konferenciji za medije.

 

 

— Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete — dodao je Mihajlović.

 

 

makonda-tracker