da li ste znali?

Džona Snežnog je IGRA PRESTOLA načinila psihički nestabilnim: Glumac otkriva da je godinu dana tražio smisao ŽIVOTA

0

Kit Harington je ipak uspeo da pronađe ljubav svog života, koju je upoznao na setu hit serijala.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantnog glumaca Kita Haringtona šira publika zavolela je u neponovljivom serijalu "Igra Prestola", gde je tumačio lik Džona Snežnog.

 

Iako je od prvog prikazivanja prošlo skoro deset godina, glumac se prisetio koje zdravstvene i psihičke promene je doživeo tokom i nakon snimajućih dana, a te informacije je podelio tokom jednom britanskog podkasta.

 

Kit Harington, Rouz Lesli
foto: Profimedia

"Ako ću biti potpuno iskren, moram priznati da sam tokom snimanja imao problema sa mentalnim zdravljem.  Posle "Igre prestola" sam uzeo godinu dana slobodno, nisam želeo da radim i veoma sam srećan zbog toga, a moje dete je direktan rezultat serije i nikada se neću stideti.  Nisam se mogao nositi s tim kad bi mi na ulici nepoznati ljudi dovikivali nešto u vezi sa serijom. To je bilo zastrašujuće. Imao sam buran period tada."- rekao je Kit, koji se borio sa sopstvenim demonima, umorom i manjkom energije za dalje stvaralašatvo, ali je upravo tada upoznao ženu svog života - Rouz Lesli.

 

Njih dvoje su nedavno dobili naslednika, uživaju u ljubavi, a buran period je ostavio iza sebe. Uloga oca ga je načinila mudrijim, borbenijim i spremnim na sve izazove koje život nosi.

 

Kit Harington, Rouz Lesli
foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker