bez dlake ne jeziku

KOME SMETA PRELEPA I NESTVARNO ZGODNA JOVANA? Jedna od najlepših Srpkinja u obračunu s kritizerima!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

ne vredi vise ni vredjati

05-08-2020 09:58h
lolita to sama mnogo bolje uradi umesto nas ... sama ona pomene i mamu i tatu i ...

Suicid

05-08-2020 10:07h
Samo da si ti nama živa. Teška je to bolest da sebi nekoliko puta pokušaš da oduzmeš sebi život. Ovde sa tim slikanjem našla oduška, samo se ti hvali.

ma kakav odusak covece

05-08-2020 11:19h
@Suicid
vidis da je svaka ta slika svaki taj portret prosto vapaj i preklinjanje za zna se cim ... kao da govori ''meni treba ... i jos mi treba ... i opet mi treba ... i neprestano mi treba ...'' i kao da uopste nije svesna sta ljudi misle o onom zbunjenom cije prezime nosi ...

figura

05-08-2020 11:09h
Kad dodje dotle da sama sebe pocnes hvaliti znaci kasno je nema pomoci za tebe.

Dosada

05-08-2020 11:20h
Ženo, dosadila si ti svima pa i svojima...toliko samodopadnosti dosadi i majki i ocu..

Tvitki

05-08-2020 12:40h
Kad vidim natpise ostro odgovorila,uputila snaznu poruku...znam da je u pitanju zesca glupost.Snazne poruke se odnose na obrazovanje,poziv na nesto normalno,promovisanje nekih istinskih vrednosti.Da prostite si*e i gu*ova pune drustvene mreze,koga to vise zanima sem ogranicene mozgove.Pa ako je to njima snazna poruka ili ostri odgovor sto se pokazuju naga tela i jos se vodi neka zesca filozofija oko toga,ok.Ama zene javnih licnosti ili sta ste li vec,poskidajte se,radite sta zelite,drzite zooloski vrt u kuci,kupujte deci sta zelite...ne znam zasto zaista mislite da to nekome smeta i ako prokomentarise da je neukusno.I onako svi na kraju urade sta zele,nego jedva cekaju toboze kao negativne komentare da bi se pravile pametne.Dodijalo i Bogu i narodu
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: