divan dan

ROMANTIČNI TRENUCI S BOGDANOM BOGDANOVIĆEM? IPAK NE! Evo kako Olga Danilović provodi rođendan (VIDEO)

5

Mlada teniserka danas puni 19 godina, ali za profesionalca kao što je ona čak ni danas nema odmora.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najuspešnijih mladih domaćih teniserki danas slavi! Ipak, proslava i torta moraće da sačekaju jer vrhunski sportista kao što je ona mora najpre da misli da svoju fizičku spremu i trening.

 

Kako je otkrila na društvenoj mreži Instagram, Olga svoj divan dan provodi u teretani, gde vredno vežba.

 

 

Rođendanska uživancija ― našalila se Olga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga) on

 

Inače, već neko vreme domaći mediji tvrde da je teniserka u vezi sa srpskim košarkaškim reprezentativcem Bogdanom Bogdanovićem, a njih dvoje još uvek nisu ni potvrdili ni demantovali ove navode.

 

Početkom novembra njih dvoje prisustvovali su istom venčanju u Americi, a izvor blizak Olgi i Bogdanu ističe da im je veoma lepo u navodnoj vezi.

 

Zasad im u ljubavi cvetaju ruže i ne žele to da kvare. Upravo zbog toga odlučili su da se ne eksponiraju javno i da lagano puste da sve teče svojim tokom. Za njihovu vezu ne zna mnogo ljudi, a ne pojavljuju se ni svuda zajedno. Zbog obaveza u sportu, nemaju ni mnogo vremena koje bi mogli da provedu zajedno, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom. Bogdanović se do ušiju zaljubio u Olgu, pa mu drugovi u šali već spominju ženidbu ― rekao je neimenovani izvor.

 

 

makonda-tracker