"Vatra se razbukti i šta ćeš..."

ZLATA PETROVIĆ OTKRILA ČEMU SE NADA PRED NOVU GODINU: Topao zagrljaj nalazim kod prijateljice i dece, od muškarca tražim da me prodrma

0

Kako je istakla slavna pevačica, od naredne godine očekuje da joj donese novu ljubav.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Zlata važi za fatalnu crnku koja je zavodila mnoge poznate muškarce, među kojima su njeni bivši muževi Zoran Pejić Peja i Hasan Dudić, ali i direktor "Granda" Saša Popović, kome je ova pevačica svojevremeno bila velika ljubav, trebalo je i da se venčaju, ali je ona to odbila.

 

Kako sada kaže, u novoj godini bi volela da upozna novog partnera, a otvoreno je priznala i da voli neobavezne intimne odnose.

 

 

- Ništa ne krijem i nemam trenutno nikoga pored sebe, a od 2020. godine očekujem da mi donese nekog dobrog frajera da me protrese, zagolica. Podnela sam teško klimaks, koji nisam doživela rano, nego tek sada. Menja se organizam, sve se menja. Imala sam duhovni nemir, titranje u telu, neraspoloženje i sve što pričaju stručnjaci o problemima klimaksa osetila sam na svojoj koži. Na sreću sam sama sebi najbolji psiholog i u principu meni niko ne smeta. Lepo sam platila svoju slobodu, tako da mi je ona najdragocenija, pored dece, porodice i prijatelja. Najviše volim intimne odnose bez obaveza - rekla je Zlata za Srpski telegraf.

 

foto: Damir Dervišagić

Prati je glas da je vatrena u krevetu, a na pitanje ko je u njoj probudio najviše strasti ovako odgovara:

 

- Svega je tu bilo, nemoj da me pitaš, mlađih i starijih, slobodnih i zauzetih. Vatra se razbukti i šta ćeš... Koliko god težila da se skrasim i budem uz jednog čoveka, ne ide mi jer previše volim slobodu, a to što me opisuju kao fatalnu i mašinu u krevetu me uvek nasmeje. Život je jedan i treba ga živeti punim plućima, samo druge da ne ugrožavaš.

 

Zlata je dodala i da u muškarcu ne traži mirnu luku, već nekog ko će da je prodrma.

 

- Topao zagrljaj nalazim kod prijateljice, dece, to mi ne treba od muškarca. Od muškarca tražim da me prodrma i protrese emotivno, da donese oluju, a ne mir. Mir dolazi posle - navela je ona.

 

 

 

makonda-tracker