SVETSKO, A NAŠE

OVAJ SELFI S HOLIVUDSKIM GLUMCEM ZA NJEGA JE NEPROCENLJIV: Miloš Biković uputio slavnom starijem kolegi dirljivu poruku (FOTO)

0

Zvezda filma Južni vetar trenutno boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je imao priliku da sretne kolegu kojeg izuzetno ceni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko meseci, Srbija je tugovala zbog vesti da se Nikola Đuričko seli u Ameriku, ali je glumac objasnio da sve nije tako konačno kao što zvuči.

 

Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve. Ja ću uvek raditi i stvarati i u Srbiji, ali Amerika je ogromno tržište i planiram baš u Los Anđelesu da se usavršavam. Ovo je grad koji godišnje ima 300 sunčanih dana i najveće TV i filmske studije, a ja sam glumac — istakao je Đuričko za magazin Gloria.

 

Budući da već neko vreme živi u Los Anđelesu, on je bio domaćin svojim mlađim kolegama koje trenutno borave u Kaliforniji — Milošu Bikoviću i Miodragu Radonjiću. Glumci su uživali u druženju sa Đuričkom, a Biković je na Instagramu podelio i selfi koji je tom prilikom nastao, dok je u opisu uputio poruku svom kolegi i prijatelju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

 

Jedna slika sa holivudskim glumcem. Svetsko, a naše. Džoni, verujem u tvoj talenat i harizmu. Siguran sam da ćeš i ovde dobiti potvrdu onoga što mi u Srbiji odavno znamo, a to je da si sjajan glumac, neponovljive harizme i smisla za humor — istakao je Biković.

 

Hvala, drugar — odgovorio mu je kolega.

 

 

makonda-tracker