odgovorio bivšem drugu Daši

"NIKADA SE NE BIH BAVIO TAKO NISKIM I PRLJAVIM POTEZIMA": Ivan Milinković progovorio o sukobu sa članovima grupe Legende

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

starost kuca na vratima

20-10-2019 22:56h
ako ste gacali tolike godine u dobru i zlu sto se kaze, i do penzije dogurali, ne znamo istinu vaseg bitisanja, trebao si ostati do kraja, ko i mnogi bracni partneri, kad ostare i drze se jedni drugog

ja

21-10-2019 09:13h
@starost kuca na vratima
Pa mozga su i bili partneri u pravom smislu, ovaj Ivan mi se nesto preterano vrcka kao zena?

ana

21-10-2019 06:37h
Ivanov glas su Legende, bez njegovog predivnog glasa Legende ne bi postojale. Dasic je napisao divne pesme ali bez Ivana niko za njih ne bi mario. Tuzno je sto se ovo desilo.

Maja

21-10-2019 07:15h
Meni je potpuno normalno sto su ostali clanovi Legendi zabranili Ivanu da peva pesme koje su pevale Legende. E sad da li je Ivan to planirao da uradi to je pitanje ali mislim da je ipak to bilo u njegovom planu cim je frontmen Legendi stavio zabranu. Bilo bi krajnje nekorektno da on napusti bend i onda uzme sve njihove pesme po kojima su Legende bile prepoznatljive. Normalno je da su ljudi hteli da se zastite od toga.

Predrag

21-10-2019 09:54h
Ivane sram te bilo. Trebalo ti je 30 godina da shatis da si djubre. Nazdravlje !

Edit

21-10-2019 15:33h
Ivan se uvek po svemu razlikovao od ovog Dasica.Da je moja tvrdnja tacna dokaz je da nije politicki angazovan :)

A ti znas ko jeste

22-10-2019 19:13h
@Edit
Neato mi govori da si bas ti politicki angazovan,za razliku od onih kojima sudis.Ni jedan ni drugi nisu politicki aktivni,ali Dasa je moralno aktivniji od ovog drugog?

E moj ti

22-10-2019 19:12h
Tako je "legalisto",ti bi"posteno"prusvojio tudjeg dara i talenta plodove i kitio se tudjim perjem na stetu ostatka grupe,koke si napustio preko novina i preko noci.mali covek,uvek mi je bio ljigav i prepotentan!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: