mnogima će se dopasti

VEĆ SU RAZRADILI IDEJU, A IMAĆE I POMOĆ RODITELJA: Jelena i Ivan Bosiljčić rešili da pokrenu novi biznis!

1

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić pravi su primer uspešnog i skladnog bračnog para, bez skandala i trzavica.

Jelena i Ivan Bosiljčić
Jelena i Ivan Bosiljčićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Iako su često razdvojeni zbog Ivanovih poslovnih obaveza u Rusiji, Jelena sa ćerkom Ninom koristi svaki trenutak da poseti supruga u Sankt Peterburgu.

 

Iako žive u Beogradu, Jelena i Ivan žele da njihova mezimica Nina bude što više okružena prirodom, pa je vode na Zlatar, gde imaju porodičnu vikendicu.

 

Česti boravci u prirodi naveli su ovaj popularni bračni par da planiraju pokretanje organske proizvodnje, a imanje koje imaju na Zlataru će dobro doći da svoju ideju što pre realizuju.

Jelena i Ivan su pobornici zdrave hrane, pa je neprskano voće i povrće nešto što se redovno nalazi na njihovom meniju, a uče i ćerku Ninu da se tako hrani. Odlazeći često kod Ivanovih roditelja koji imaju svoje plastenike sa zdravom hranom, ali i šetajući planinom Zlatar na kojem rastu šumske ribizle i maline, došli su na ideju da pokrenu organsku proizvodnju. Za sad nisu odlučili šta će sve uzgajati, ali će imati veliku pomoć Ivanovih roditelja koji u svojim plastenicima već imaju organske proizvode. To je za sad na domaćinskom nivou, ali Jelena i Ivan imaju u planu da svoje proizvode plasiraju na teritoriji cele Srbije - kaže izvor upućen u celu priču.

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker