ne može da se pomiri

KUĆA JE POSTALA PREVELIKA I PREPUNA BOLNIH USPOMENA: Goca Šaulić izdaje vilu na Dedinju, a cena će vas ZAPREPASTITI

2

Kako živi sama i svaki kutak je podseća na pokojnog supruga, rešila je da svoj dom da u zakup.

šaban i goca šaulić
šaban i goca šaulićfoto: Damir Dervišagić

Udovica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, vilu od 600 kvadratnih metara u Beogradu, u naselju Dedinje, izdaće navodno jednoj ambasadi za 8.000 evra mesečno, saznaje Kurir.

 

Pevačeva žena već šest meseci, koliko je prošlo od njegove pogibije, sama živi u njoj. Kuća, čija je vrednost milion evra, prepisana je na njihovo troje dece Sanelu, Ildu i Mihajla, a Goca ima pravo na doživotni boravak u njoj. S obzirom na to da je prostor prevelik za nju samu, a i svaki kutak je podseća na Šabana, ona je u dogovoru s decom odlučila da je da u zakup.

 

Goca je u toj kući provela poslednje godine sa Šabanom. Ona se još uvek nije oporavila od suprugove smrti i nije joj lako da boravi u vili bez njega. Sve je to bolno za nju, pogotovo kako vreme odmiče, bez njega joj je svaki dan teži. U njenom slučaju vreme ne leči rane. Njeni najbliži posavetovali su je da bi najbolje bilo da se iseli i proda kuću. Međutim, ona neće ni da čuje za prodaju jer to pripada njenim ćerkama i sinu - otkriva naš dobro obavešten izvor i dodaje da su upravo deca insistirala da se izda.

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker