iskrena

SIGURNO NIJE MISLILA DA ŽENA TREBA DA ČUTI A MUŠKARAC DA JE LEMA: Marijana Mićić stala na stranu Mirke Vasiljević veoma BRITKIM JEZIKOM!

4

Odgovor Mirke Vasiljević na pitanje kako vaspitava svoju ćerku mnoge je iznenadio, ali i podelio mišljenja. 

GLUMICA I VODITELJKA Marijana Mićić
GLUMICA I VODITELJKA Marijana Mićić foto: Zorana Jeftić

Mirka Vasiljević pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, pa i među poznatima, kada je ispričala da će se potruditi da svoju ćerku nauči da zna da zaćuti kad treba.

 

Marijana Mićić hrabro je stala uz glumicu:

 

Marijana Mićić
Marijana Mićić foto: Dragan Kadić

 

Sigurno nije mislila da žena treba da ćuti a muškarac da je lema ali pilićarke i prostakuše ne mogu ni da dosegnu do toga šta je Mirka rekla. Zato je Mirka dama a vi nastavite da kokodačete."

 

Podsetimo, Mirka Vasiljević u jednoj emisiji izjavila je:

 

"Ćerku učim da treba da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kad treba jer mi žene mudro treba da naučimo da treba da ćutimo. Jer onda može da opstane i brak, da možete da dobijete šta hoćete, ali malo da sačekate", rekla je u jednoj emisiji Mirka, pa dodala: "Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši."

 

 

 

makonda-tracker