obrt situacije

Ispovest sina Sinana Sakića: Proživljavam pakao zbog maćehe, ubila mi je oca!

0

Sin slavnog pevača je progovorio i otvorio novu verziju priče...

sinan sakić
sinan sakićfoto: Promo

 

Nakon što je supruga Sinana Sakića, Sabina, rekla da prolazi kroz pakao zbog Sinanovog sina Rašida koji navodno želi da joj oduzme kuću, oglasio se upravo on!

 

Rašid Sakić u ispovesti kaže da njegovu maćehu Sabinu samo novac zanima, te da je ona "maltene ubila Sinana".

 

Rašid, koji je osamnaest godina proveo u zatvoru zbog ubistva, kaže da je platio za svoje greške i da jedino što traži od maćehe jeste stan od 90 kvadrata u Loznici koji mu je otac namenio za života.

 

Moju bol i patnju niko ne može da razume. Platio sam za svoje greške, a sada proživljavam pakao zbog maćehe, koju samo novac zanima. Živim u stanu od 40 kvadrata, a otac mi je rekao da će mi ostaviti nekretninu od 90 da bih u njoj mogao da zasnujem porodicu. Međutim, Sabina se pravi luda i od tog stana je napravila atelje. Bolje slika onaj Kristijan Golubović lenjirom, od nje", kaže Rašid.

 

Kako kaže, najviše ga boli to što je dozvolio da Sabina izvede Sinana iz bolnice.

 

- Tako ga je maltene ubila. On je bio u teškom stanju, a Sabina se pravila pametnija od svih lekara. Najpre ga je izvukla iz državne institucije i odvela na privatnu kliniku, pa joj je tamo bilo skupo i vratila ga kući, gde je i umro. Nije imao negu i pažnju kao u državnoj bolnici. Ovo je odvratno što pričam, ali je to živa istina, priča Rašid.

 

 

makonda-tracker