poštovanje

Deca ne treba da trpe zbog pogrešnih odluka svojih roditelja: Saša Kapor priznaje da njegova porodica ima probleme ali... (VIDEO)

0

Skladna porodica Kovačeva i Kapor odveli Nikolaja na Košutnjak, gde su uživali u vremenu koje su proveli zajedno...

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nikolina i Saša Kapor uživaju u prvomajskim praznicima. Bračni par sa sinom Nikolajem otišao je na uranak na Košutnjak.


Pevačica je ponela korpu punu voća, a njen suprug ćebence. Za razliku od prethodnih godina, kad su ovaj praznik obeležavali tako što su s prijateljima pekli roštilj, ovog puta su se odlučili za zdrav život okruženi zelenilom. Njima se na prvomajskom uranku nakratko pridružila ekipa Kurira.

 

Obožavamo praznike! To su trenuci kad smo maksimalno posvećeni porodici. Jeste da noću radimo, ali smo preko dana u prirodi i uživamo sa sinom. Ove godine je on diktirao tempo, a budući da obožava hranu, odlučio je da u prirodi jede voće, a kod kuće meso. Naravno, ispunili smo mu želju - kaže brižna majka.

 

 

I dok je njihov naslednik jurio za loptom, supružnici su iskoristili vreme da razmene nežnosti.

 

foto: Vladimir Šporčić

I taman kad smo pomislili da je u njihovom braku sve pod konac, Saša nas je zaprepastio izjavom.

 

Otkud znate da se možda mi nismo razveli, pa se viđamo samo za praznike. Šalu na stranu, i u našem braku ima turbulencija, ali mi probleme rešavamo razgovorom. Važno nam je da sin raste u zdravom okruženju. Deca ne treba da trpe zbog pogrešnih odluka svojih roditelja. Nama je važna sreća i bezbrižno detinjstvo našeg Nikolaja, zato se i trudimo da mu posvetimo što više pažnje. On obožava prirodu i Nikolina i on su svaki dan u parku. Budući da je Prvi ma, preporučujem svima da ga neradno provedu sa svojim najmilijima - zaključio je Kapor.

 


Supružnici su s naslednikom ceo dan proveli u prirodi i maksimalno su mu bili posvećeni.

 

 

makonda-tracker