Filip i Boba Živojinović ostali bez stana u Majamiju

1
Hrvatskim medijima odjeknula je vest da muž Lepe Brene, Slobodan Živojinović i njegov najstariji sin Filip nakon sudske presude moraju da se isele iz luksuznog stana u Majamiju

Živojinoviće je tužila kompanija MCZ Centrum koja je vlasnik luksuznog apartmana broj 517 u Flamingo tornju u Majami Biču, a odluka suda o njihovom iseljenju doneta je početkom januara ove godine, piše hrvatski portal Dayline.info. U presudi ne piše jesu li Živojinovići iznajmili ili kupili apartman u Majamiju, ali se nagađa kako se poznati otac i sin nisu odazivali na sudske pozive i da su ih zato najverovatnije izbacili iz stana. Nije poznato da li je pevačica Lepa Brena znala za ovaj apartman, ali je ljutito reagovala na pozive medija.

- Ne mogu da verujem da vas zanimaju takve budalaštine. Ne znam odakle vam to? Zovete me usred sastanka. Ne želim da razgovaram o tim stvarima - rekla je Brena za www.24sata.hr, a u Grand produkciji su samo potvrdili da porodica Živojinović ima kuću na Floridi koja je kupljena proletos.

Hrvatski mediji pišu da je Brenin novi dom na Floridi, vila sa bazenom nadomak mora, kupljena u julu sa kreditom i da je plaćena nešto manje od milion dolara. Kuća je navodno sagrađena 1950. godine i ima tri spavaće sobe, dva kupatila, bazen i vrt. Zanimljivo je da je jedna od vlasnica stana u ovom luksuznom stambenom kompleksu i crnogorska manekenka Marija Vujović, kao i da je u Bobinom komšiluku apartman imao i ubijeni hrvatski novinar i nekadašnji vlasnik hrvatskog Nacionala Ivo Pukanić.

Priredila: Jelena Kulović

makonda-tracker