zavideće joj i svetske zvezde

Zvanično lepša i od Monike Beluči! Marija Žeželj zabeležila još jedan neverovatan uspeh

0

Srpska jujtuberka, pevačica i manekenka Marija Žeželj našla se na listi 100 najlepših žena na planeti.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

The Independent Critics već 28 godina proglašava stotinu najlepših ženskih lica na svetu, a ovaj projekat - kako se ističe na njegovoj zvaničnoj internet prezentaciji - nije takmičenje u popularnosti, najprivlačnijem telu, slavi, niti je ograničeno na poznate ličnosti u samo jednoj zemlji. Glavni kriterijum je, kako navode, "estetska perfekcija", koja podrazumeva gracioznost, eleganciju, originalnost, smelost, strast...

 

240.000 lajkova za mladu lepoticu: Kajli Džener oduševljena srpskom YouTube zvezdom! (FOTO)

 

Ovaj projekat na društvenim mrežama prati oko pola miliona ljudi koji glasaju i tako sami biraju najlepše žene na svetu.

 

Budući da se 2017. godina bliži kraju, The Independent Critics objavio je novu listu najlepših pripadnica nežnijeg pola, a na njoj se našla i naša jujtuberka, pevačica i manekenka Marija Žeželj!

 

Ona je zauzela 80. mesto ove liste, a iza nje su svetske zvezde s dugogodišnjom karijerom: Monika Beluči, Kira Najtli, Kara Delavinj i mnoge druge.

 

foto: Youtube Printscreen

Na prvom mestu našla se glumica Liza Soberano, na drugom francuski model Tilan Blondo, a na trećem pevačica s Tajvana Čou Cu-Ju.

 

***

 

Pogledajte kako se naša Marija snašla u emisiji Glossy lično.

 

 

makonda-tracker