Šokirala

DANAS ČEKAJU SINA, A O NJIHOVOM VENČANJU SE I DALJE PRIČA: Kada je supruga Bali-bega ušetala u salu, svi su komentarisali samo JEDNU stvar (FOTO)

0

Kada je buduća gospođa Bali-beg kročila na ceremoniju, 500 pogleda ju je pratilo, a svi su mislili istu stvar, i to vezanu za njenu venčanicu

 

Fahrije je nosila lepršavu venčanicu sa velikim šlepom, ukrašenu čipkom. Prvi komentari venčanice bili su: istu takvu pre godinu dana na svom venčanju imala je Neslihan Atagul, Burakova partnerka iz "Beskrajne ljubav".

 

No, tada su govorili da je venčanica kopija one koju je nosila Sinem Kobal kad se venčala s Kenanom Imirzaliogluom. Kasnije su modni stručnjaci zaključili da nije reč o kopiji, već da je takav kroj modni trend kada su venčanice u pitanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

 

Neki su sada otišli i dalje, tvrdeći da je i Burak odećom kopirao nekadašnjeg prijatelja Kadira Dogula, Neslihaninog muža, s kojim već dve-tri godine nije u dobrim odnosima. Neslihan i Kadir, kao što se i očekivalo, nisu se pojavili na venčanju. A možda nisu ni pozvani...

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker