Šokirala

DANAS ČEKAJU SINA, A O NJIHOVOM VENČANJU SE I DALJE PRIČA: Kada je supruga Bali-bega ušetala u salu, svi su komentarisali samo JEDNU stvar (FOTO)

0

Kada je buduća gospođa Bali-beg kročila na ceremoniju, 500 pogleda ju je pratilo, a svi su mislili istu stvar, i to vezanu za njenu venčanicu

foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Turska svadba godine, kako mediji nazivaju venčanje Buraka Ozčivita, neodoljivog Bali-bega, i Fahrije Evdžen zaista je bila glamurozna. 

 

Mladenci su na ceremoniju u prelepoj osmanskoj vili stigli romantičnim putem: brodom preko Bosfora. Odmah potom započelo je venčanje, a kumovi su im bili Banu i Timur Savdži, poznatni producent, inače glavni "krivac" što je mladi glumac postao zvezda.

 

 

On je, naime, nestašnom Buraku poverio ulogu dostojanstvenog Bali-bega u istorijskom spektaklu "Sulejman Veličanstveni" iako je malo ko verovao da je on može izneti. Uz to, Timur je Buraka i Fahrije spojio u "Dnevniku jedne ljubavi", seriji tokom koje se među njima rodila ljubav pre nešto više od tri godine. Time je očigledno zaradio čast da im bude svedok na venčanju.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Fahrije je nosila lepršavu venčanicu sa velikim šlepom, ukrašenu čipkom. Prvi komentari venčanice bili su: istu takvu pre godinu dana na svom venčanju imala je Neslihan Atagul, Burakova partnerka iz "Beskrajne ljubav".

 

No, tada su govorili da je venčanica kopija one koju je nosila Sinem Kobal kad se venčala s Kenanom Imirzaliogluom. Kasnije su modni stručnjaci zaključili da nije reč o kopiji, već da je takav kroj modni trend kada su venčanice u pitanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

 

Neki su sada otišli i dalje, tvrdeći da je i Burak odećom kopirao nekadašnjeg prijatelja Kadira Dogula, Neslihaninog muža, s kojim već dve-tri godine nije u dobrim odnosima. Neslihan i Kadir, kao što se i očekivalo, nisu se pojavili na venčanju. A možda nisu ni pozvani...

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Mediji, takođe, pišu da je lepa Fahrije želela da sve bude savršeno i raskošno, pa i kada je reč o intimnijoj odeći. Tako je kod iste manufakture u Izmiru naručila cipele za venčanje, jutarnju obuću i papuče za sebe i Buraka. Na papučama su izvezeni njihovi inicijali. Baš kao i na svilenim penjoarima: njen je ružičaste boje i ukrašen perjem, a Burakov crne.

 

Papuče otočene perjem i francuskom čipkom zaista su izgledale zavodljivo i romantično.

 

Sva obuća je bila rađena ručno, a vlasnik radionice kazao je da je danonoćno radilo tri dana kako bi sve bilo gotovo na vreme. No, kaže i da ne žali truda jer je za vrlo kratko vreme njegova radionica postala veoma poznata.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

I venčane cipele specijalno su dizajnirane za Fahrije, rađene su pa čak i bojene ručno, a ukrašene kristalima i biserima, jer samo takve dolikuju Bali-begovoj ženi.

 

Venčanju ovog poznatog i popularnog para prisustvovalo je oko 500 zvanica iz sveta umetnosti, kulture i sporta. Među njima su bili Hatidže Šendil, Elif iz "Sudbine", i njen suprug Burak Sagjašar. Ovo je bio prvi javni izlazak šarmantne glumice od porođaja u maju, i zaista je izgledala prelepo.

 

 

Tu su bili i Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu, Nur Fetahoglu (sultanija Mahidevran), Merve Bolugur, Burakova prijateljica s početka karijere koja je u "Sulejmanu" igrala sultaniju Nurbanu, Kerem Ališik, Ajtan iz "Beskrajne ljubavi", scenaristkinja Sema Ergenekon i njen suprug Ugur Aslan,

Kemalova desna ruka Zehir iz iste serije.

 

 

Najveću pažnju privukli su Asli Enver i pevač Murat Boz koji su na svadbu došli zajedno, a o njhovom odnosu i dalje se piše i priča.

 

 

 

Tekst: Milena Ranisavljević

 

 

makonda-tracker