otkrijte

Njihovi kumovi su DOBRO POZNATI, a na venčanje su došli prevarom: Ovaj DETALJ sa svadbe Đorđa Balaševića se i danas prepričava (FOTO)

0
Poznati kantautor je nedavno da svojom suprugom proslavio 36 godina ljubavi, a Olivera je otkrila detalj koji je njihovu svadbu učinio nezaboravnim iskustvom.


 

foto: Privatna Arhiva

 

Međutim, tu nije bio kraj dogodovštinama. Naime, njihovi kumovi su bili dobro poznati muzičari, a Đorđe ih je kako kaže Olivera doveo na prevaru: 

Svadba je bila skromna, upriličena u četvrtak 7. maja 1981. godine, s obzirom na to da je Đorđu umrla majka. Kumovi su bili Biljana Krstić i Josip Boček, koje je Đole „prevario“ rekavši da treba da snimaju neku emisiju na televiziji i da obavezno ponesu lične karte. Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci „Svadbenog marša“, dočekali su nas matičar i njegova asistentkinja sa lentama, a Đole je to morao da prokomentariše: „Oho – vidi Mis i prva pratilja!“

Rekao sam sebi – odmah se ženim, našao sam pravu: Đorđe Balašević otkrio kojom rečenicom ga je Olja osvojila

 

 

Poznat po svom specifičnom smislu za humor, Đorđe Balašević je odlučio da sa matičarima zbije šalu koju mnogi i danas prepričavaju. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker