divno

Prizori ispunjeni LJUBAVLJU: Prve zajedničke fotografije mladenaca Ane Dabović i Ilije Mustura

0

Na društvenim mrežama osvanuli su zajednički trenuci mladenaca. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Košarkašica srpske reprezentacije Ana Dabović i vaterpolista Ilija Mustur  venčali su se u Herceg Novom. I dok se sležu utisci sa svadbe svi neprestano isčekuju da se pojave njihove zajedničke fotografije. 

 

Podsetimo da su oni slavlje organizovali u jednom luksuznom restoranu u kom je cena po gostu čak 240 evra, a sam lokal nalazi se na 100 metara od mora i ima svoju plažu. Tako su mladenci i njihove zvanice uživali u pogledu na more, a navodno su se služili specijaliteti mediteranske kuhinje.

 

1 / 4 Foto: Printscreen

 

Njena sestra Milica Dabović sve vreme je na svom Instagram profilu delila trenutke sa svadbe pa je čak otkrila i kako je Ana izvedena iz porodične kuće. Po nju su došli svatovi koji su nosili tradicionalne crnogorske kape i naglas hvalili mladinu lepotu.

 

Ana Dabović
foto: Instagram

Tada smo videli i venčanicu, a košarkašica se očito opredelila za bajkovitu kreaciju balskog kroja. Naša sportistkinja odabrala je belu haljinu čiji gornji deo čini korset, dok se od struka širi u obliku zvona.

 

Ana Dabović
foto: Instagram

Sada su se konačno pojavile predivne fotografije na kojima se jasno vidi kako su mladenci bili odeveni na venčanju, pri čemu je Anina toaleta izgledala još lepše i savršeno se slagala uz Ilijin smoking. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

 

 

 

makonda-tracker