važan čin

Veliko slavlje za koje su pripreme počele MESECIMA unapred: Ivana Pavković i Petar Mitić otkrili gde i kada će krstiti naslednika (FOTO)

0
Popularni pevački par Ivana Pavković i Petar Mitić početkom novembra prošle godine postali su roditelji dečaka kojem su dali pravo srpsko ime - Vujadin.
foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Novopečeni roditelji proslavili su prvi Božić sa svojim naslednikom u porodičnom domu na Voždovcu, a kako je Ivana otkrila, kod njih se tradicija i običaji i te kako poštuju.

 

Dom ispunjen ljubavlju i srećom: Ovako će Ivana Pavković i Petar Mitić proslaviti prvi Božić sa sinom! (FOTO)

 

Petar i ja veoma držimo do starih srpskih običaja. Vernici smo, pa smo na Božić otišli do Hrama Svetog Save. Planiramo da krstimo Vujadina tamo, a već smo počeli da se raspitujemo oko čina koji nama veoma znači", kaže pevačica.

 

????

A photo posted by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani.

 

 

Iako će njihov naslednik prvi rođendan proslaviti 8. novembra, mama i tata su na vreme počeli da planiraju ovaj važan dan kada će ujedno i krstiti svog sina. 

 

Krštenje će biti za Vujadinov prvi rođendan, ali mi želimo da na vreme sve isplaniramo, pa smo iskoristili priliku da se baš na Božić detaljnije informišemo o svemu. Biće to veliko slavlje", kaže novopečena mama.

Zima nalik sibirskoj ih ne ometa: Dok Vujadin uživa u toplini doma, evo šta rade Ivana i Petar (FOTO)

 

Ovog puta, novčić je u česnici pronašao Vujadin, a kako je Ivana otkrila, njoj je do sada to uvek donosilo sreću.

 

#mylittleman #myworld #myeverything ????

A photo posted by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on

 

Poslednji put sam pronašla novčić u česnici dok sam se takmičila i tada sam osvojila drugo mesto. Ove godine, novčić je dobio Vujadin i nadam se da će i njemu doneti mnogo sreće kao što je i meni prethodnih godina", rekla je Ivana.  

makonda-tracker